Tulee finaali Arce/Dal Bianco ja De Pascual/Alfonso A1 SIMSA Puebla Openissa upealla esityksellä varastossa.

Arce/Dal Bianco esittelyssä

Ensimmäinen finaali oli näyttää kostolta Arce/Dal Bianco kohtaa vanhoja ystäviä Aguirre/Allemandi. Radan ykköset olivat olleet lyöty kuivaksi jopa Tito ja Tolito finaalissa New Yorkissa. Oppitunti radan parhaalle parille, joka hävittyään ottelun ensimmäisen pelin aiheutti 7/0 Aguirre/Allemandille.

Lopulta toisessa erässä, kun luulimme heidän selkänsä seinää vasten, Tito ja Tolito murtuivat ensin. Mutta Arce ja Dal Bianco olivat aivan liian rauhallisia ottelussaan olla yllättynyt. He keräävät pisteet ja pitävät jopa tauon parhaimmillaan voittaa toisella kierroksella 7/5.

He pelaavat 11th kauden finaali.

Pascualin/Alfonson selkeys

Mitä tulee toiseen finaaliin, myös kaksi erää on riittänyt Juani De Pascual ja Gonza Alfonso. He tulivat vuoden loppuun Diego Ramos ja Agustin Torre, 6. 3 saadakseen lippunsa finaaliin.

Siellä, missä he olivat kaikkein yllättävimpiä, radan kakkonen, oli tärkeiden hetkien aikana. He osasivat hallita tärkeitä kohtia voittaakseen erittäin hyvät Diego Ramosin ja Agustin Torren.

Molemmat joukkueet pyrkivät kruunajaisiin klo 11 (17 Pariisin aikaa) A1-radan viimeisen Openin aikana.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.