P6:ssa Nantesissa saavutetun pettymysllisen kuudennen sijan jälkeen uusi ranskalainen pari Louise Bahurel ja Camille Sireix voittivat tällä kertaa pokaalin. P1500 4PADEL Bordeaux.

Jos seikkailu oli suhteellisen rauhallinen näille kahdelle pelaajalle tässä taulukossa, finaali lupasi olla kuuma Mélanie Rosia / Marie Maligoa vastaan. Kahden viikon kuluttua FFT Padel Tour Nantesista, meillä oli siksi oikeus toiseen suureen yhteenottoon. Ensimmäinen vastustus voitettiin neljännesvälierissä FFT Padel Tour Ranskalais-Belgia-parin 2 erässä. Ja Bahurel / Sireix palasivat radalle taistelemaan ja kostamaan.

Emmekä olleet pettyneitä finaaliin, joka pelattiin kolmessa erässä ja joka kesti melkein 3h1.

Louise ja Camille siis voittivat Mélanie ja Marie: 6/3 4/6 6/4.

Loistava voitto, jonka ansiosta he voivat aloittaa kautensa Ranskassa ja joka vaimentaa Ros/Maligon hyviä suorituksia, jotka saavuttivat kaksi voittoa P1000:ssa ja 3. sija sarjassa FFT Padel Tour Nantesista.

Matka miesten finaaliin Padel Aikakauslehti-TV.