Totta kai ranskalaiset levittivät sanaa.dropoff Window Jälkeen Carla Touly viime viikolla, Melissa Martin perjantai, Tässä on kaksi uutta ranskalaista naista FIP Rise -finaalissa. 'Les Barges' voitti jälleen tänä sunnuntaina hollantilaista Hemmes/Jonker-paria vastaan.

barotti invernon padel Italian voitto

Henkinen voitto

Missä he pysähtyvät? Wendy Barsotti ja Élodie Invernon menestyvät Sisiliassa. Turnauksen kakkossijan Janine Hemmesin (168ᵉ FIP) ja Segou Jonkerin (144ᵉ FIP) vastakohtana Wendy ja Élodie varmistivat jälleen voittamalla kahdessa erässä.

Ensimmäisellä kierroksella ranskalaiset johtavat nopeasti 4/1, mutta näkevät vastustajiensa palaavan otteluun. Kaksi paria käyvät kovaa taistelua Sisilian maaperällä, jokaisessa pelissä käydään kiivasta taistelua, mutta "puntos de orossa" Wendy ja Élodie tekevät eron. Ranskalaiset voittivat 15 ”puntos de orosta” 13. Barsotti/Invernon voitti ensimmäisen kierroksen 7/5.

Toisen erän alusta lähtien ranskalaiset tekivät tauon, mutta näkivät jälleen vastustajansa palaavan. Wendy ja Élodie eivät luovuta vaan lisäävät intensiteettiä. Tällä kertaa hollantilaiset eivät tule takaisin, Barsotti ja Invernon voittivat 7/5 6/4 ja varmistivat finaalin Sisiliassa.

Finaali klo 20.

Trikoloripari vastustaa sisarukset Albarran Villalon (183. FIP), jotka pudottivat turnauksen ykkössijan Betz/Aitana Garcia 1/6 3/7.

"Les Barges" pelaa ensimmäisen finaalinsa FIP Rise -pelissä tänä sunnuntai-iltana. Carla Toulyn viime viikon voiton jälkeen espanjalaisen Alexandra Torralban kanssa, kolmiväriparin toivotaan myös luovan saavutuksen.

Tavataan 20 ketjussa Ystävien Youtube Padel Elää seuraamaan FIP Rise -sarjan naisten finaalia Agrigientossa.