Damien Bayard ja Jérémy Garcia voittivat avoinna Padel 3 Troyea menettämättä yhtään sarjaa tai edes vähän pelkoa upottaa hampaitasi.

Finaalissa logiikkaa kunnioitettiin, sillä turnauksen 20-pari Johan Stark / Ulysse Bertrand "melkein" ei voinut tehdä mitään ampuja Damien Bayardia ja Jérémy Garcian rautaista puolustusta vastaan. Voitto suosikeille 6/4 6/2 1h09. Johan ja Ulysse voivat kuitenkin katua, kun näemme saavutettujen taitepisteiden määrän: 13 vain 2 tauolla. Sitä vastoin Damien ja Jérémy keräävät 5 taukoa näiden 2 erän aikana kahdeksasta saadusta taitepisteestä.

Tehokkuus oli siis 1. siemen puolella. Huomaamme tässä ottelussa peräkkäin voitetun yllättävän 11 ​​pisteen sarjan ja 2. erän, joka päättyi vain 21 minuutissa, mikä kuvaa niitä harvoja rallia, joita tässä ottelussa oli.

Se on ottelu, joka ei pääse kirjaamaan turnauksen parhaiden pelien aikakirjoja. Toisaalta tällä finalistipaikalla Johan Stark ja Ulysse Bertrand allekirjoittavat varmasti parhaan suorituksen P1000:ssa kahdelle pelaajalle Ranskan 200. sijan jälkeen.

Muista, että Stark on 274. sijalla Ranskassa ja Bertrand 386. sijalla, he eivät todellakaan olleet kaksi pelaajaa, joita odotettiin tässä kilpailun vaiheessa. Ja heidän seikkailunsa alkoi räjähdyksellä 16. päivästä, sitten arvostetulla voitolla 4. siemen, Authier / Poirieux. Pari 10, Huet / Filho, maksaa myös hinnan vuosineljänneksellä.

Hyvin erikoinen turnaus, ja hyvästä syystä 8. ja sitten puolivälieristä, vähintään 2. sija (Maigret / Hanouna), 4. sija (Authier / Poirieux), 7. sija (Grodenic / Pommier), siemen 8 (Garcia / Groll) sekä parit 10 (Huet / FILHO) ja 12 (Olivier / Wolff) olivat kaikki kadonneet, joten taulukon kärki jäi avoimeksi pareille 15 (Couturier / Durban) ja 20 (Stark / Bertrand) päästä tähän P1000 finaaliin.

Huomioimme myös hyvän turnauksen taulukon alaosassa parilla 11 (Guy de Chamisso / Gortzounian), joka hävisi neljännesfinaalissa tämän P1000:n voittajia vastaan.

Kolmas sijoitus (Mitjana / Neljä) piti paikkansa semifinaaliin asti, jossa se hävisi myös tuleville voittajille.

Tämä ensimmäinen P1000 järjestettiin klo Padel 3 Troyes on menestys ja innostaa muita!