Ciotat Tennis Club isännöi ensimmäisten naisten P1000:aa 27.-29. elokuuta. Vaikeista sääolosuhteista huolimatta turnaus piti kaikki lupauksensa.

Dardaine/Maligo pelasi spoilsportia

La Ciotatissa, numero 4, Marie Amélie Dardaine / Marie Maligo tulivat pelaamaan spoilsportia. Vaikka Marie-Amélie oli turnauksen korkein pelaaja (9.), heidän painonsa joukkueena oli pienempi kuin Vandaele/Carrélla (2. sijalla) tai Lambgretsilla/Sorelilla (3. sijalla). Pudotettuaan parin Nadal/Garrigues (8. sija) semifinaalissa, Dardaine ja Maligo kohtasivat turnauksen ykkönen, Marie Lefevren ja Déborah Alquierin.

La Ciotat P1000 - Dardaine Maligo vs Lefevre Alquier

Ensimmäisessä yhteisessä turnauksessaan Maligo ja Dardaine loistivat La Ciotatissa. Vahvassa ja vakavassa finaalissa he voittivat kahdessa erässä 6/1 6/1 Marie Lefevren ja Déborah Alquierin.

Turnauksen lopullinen sijoitukset:

• 1.: Marie Amélie Dardaine / Marie Maligo
  • 2.: Marie Lefevre / Déborah Alquier
  • 3.: Géraldine Sorel / Emmelien Lambregts
  • Neljäs: Adeline Nadal / Coralie Garrigues

Uusi kansainvälinen yhdistys

Tämän uuden menestyksen myötä La Ciotatissa Marie Amelie Dardaine voittaa omansa 6. P1000 tällä kaudella. Hän, joka haluaa liittyä Ranskan joukkueeseen jatkaa nousuaan ja on tavanomaisen kumppaninsa taso, Tiffany Phaysouphanh, joka myös voitti omansa Kuudes P6-sarja tänä viikonloppuna Nîmesissä. Unelma kauden aloitus Marie Amélielle, jolla on sarja hyviä suorituksia: “Tavoitteeni kauden alussa oli päästä 10 parhaan joukkoon Ranskassa ja edetä hyvin teknisesti. Olen mukana suurissa ranskalaisissa turnauksissa Tiffanyn ja ulkomaisten kumppaneiden FIP:ien rinnalla. Espanjalaiset pelaajat antoivat minulle suostumuksensa.

Kuten edellisessä artikkelissa mainittiin, Dardaine/Phaysouphanh-pari seuraa erittäin tiiviisti seuraavissa Ranskan mestaruuskilpailuissa.

Ranskalais-belgialainen duo Dardaine/Maligo esiintyi menestyksekkäästi La Ciotatissa. Molemmat pelaajat ovat myös uudistamassa liittoaan FIP Rise Houtenissa, Alankomaissa. Puolivälierissä he kohtaavat Belgian parin Dierckx/Vierendeels. "Tulimme hyvin toimeen ja pelimme täydentävät toisiaan. Olemme tyytyväisiä tasoon, jonka näytimme tämän turnauksen aikana", iloitsee ranskalainen numero 9.

La Ciotat 2 P1000 - Dardain Maligo

Toinen ranskalainen, Melissa Martin, on myös läsnä portugalilaisen Carla Melon kanssa. Sinä löydät turnauslautakunta juuri täällä :