Viime viikonloppuna ohjelma oli kiireinen klo 4Padel Marville, jolla on P500 miehille, P250 ja P1000 naisille, erityisesti 12 pelaajaa Ile de Francesta. Radalla Duchene/Tonda-pari oli vahvin ja voitti naisten P1000-finaalin kädet alaspäin. yksipuolisessa ottelussa Lefèvre / Bouraa vastaan: 6/3 6/0.

Duchene ja Tonda asettuivat turnauksen suuriksi suosikeiksi neljännesvälieristä lähtien ja dominoivat ensimmäistä otteluaan: 6/1 6/3. Kaikki neljä siementä ovat tehneet työnsä ja loogisesti löysimme heidät semifinaaliin. Se oli edelleen vaikeaa Marie-Amélie Dardennelle ja Cassandra Senjeanille, jotka Ophélie Wuithier ja Emma Galfre työnsivät rajoihinsa.

naisten P1000 Marvillessa

Sunnuntaina erityisen kiivas ensimmäinen välierä kohtasi Marcarien/Rosin ja Lefevren/Bouran. Lopulta kaksi Mariea voitti kolmessa erässä: 3/5, 7/6, 4/6. Duchene ja Tonda puolestaan ​​hallitsivat semifinaalinsa voittaen 3/6 4/6 Dardainen ja Senjeanin, jotka sitten voittivat ottelun kolmannesta sijasta.

Harrastajat padel Île-de-Francen naisilla on jo uusi tapahtuma kalenteriin:P1000-turnaus 4Padel Montreuil, suunniteltu 27.-29. lokakuuta.