Bloisissa järjestetyn paratenniskilpailun johdantona järjestettiin turnauksen ensimmäinen kierros. padel-nojatuoli rinteillä Loiren laakso Padel.

Ligue Centre Val de Loiren ja CD 41:n järjestämän kilpailun kokosi yhteen kuusi paria jotka kilpailivat pokaalista pelaamalla kukin 3-4 ottelua. Useiden ranskalaisten top 100:n ylistämä P10!

Finaalissa kaksi sijoitettua joukkuetta, jotka koostuivat 4 pelaajaa sijoittui Ranskan top 10:een, kohtasivat toisiaan erittäin tiiviissä ottelussa, joka päättyi pienimpään eroon (10/8 supertie-breakissa).

Kevin Piette, liittyy Sébastien Husser-Walther, voitti tämän ensimmäisen Blésois-tittelin lyömällä Laurent Giammartini et François Heyraud. Lopputulos: 6/2 4/6 10/8.

Loput piiristä padel-nojatuoli on suunniteltu toukokuulle valmistautumiseksi ensimmäiset Ranskan mestaruuskilpailut padel-nojatuoli !

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.