C-lohkon viimeinen ottelu pelattiin Ranskan vanhempien naisten joukkueen ja Hollannin joukkueen välillä. Ottelu, joka oli pelattava vakavasti, koska oli tärkeää sijoittua ryhmän kärkeen, jotta se pysyisi finaalipöytään.

Alicanten kovassa kuumuudessa naiset saavuttivat tänään iltapäivällä selkeän kierroksen: 3-0.

Hollantilaisten hyvästä vastustuksesta huolimatta Ranskan joukkue käytti strategiaa "par 3", "par 4" ja "par queen" voittaakseen. Emmelien Lambregts ja Géraldine Sorel voittivat ottelun 6-3, 6-3. Amélie Détriviere ja Julie Pecastaing voittivat 6-4, 6-3. Ja Catherine Lalanne ja Alex Fouquet päättävät tämän kokouksen urhoollisesti kolmeen sarjaan.

Näin ollen ranskalaiset kohtaavat huomenna puolivälierissä britit.

Tänä iltana myös ranskalaiset parit osallistuivat "avoimeen" turnaukseen. Helppoja voittoja Lambregts/Sorel-pareille (6-1, 6-0) portugalilaista paria vastaan, Lalanne/Dechaume (6-1, 6-1) belgialaista paria vastaan ​​ja Détriviere/Pecastaing (6-1, 6-). 0) toista portugalilaista paria vastaan.

Fouquet/Maignien-pari kuitenkin putosi "avoimesta" turnauksesta häviämällä 7-5 kolmannessa erässä.