Ensimmäinen kansainvälinen turnaus padel 2020 päättyi tyttöjen Riera / Araujo ja miesten Fuster / Perino voittoon. Voisit sanoa, että suosikit tekivät työn.

Miesten finaali tarjosi meille koko näyttelyn, josta haaveilimme : 3 sarjaa, radan ulkopuolella, uskomattomia pisteitä, voimme sanoa, että meillä oli räjähdys! Loppujen lopuksi se on suosikkipari, Denis Perino / Christian Fuster, joka voitti 6/3 6/7 6/3. Sergio Alba ja Francisco Gil antoivat kaiken, mutta he voittivat fyysisesti tuoreemmilta näyttäviä pelaajia vastaan. Kahdella espanjalaisella oli edelleen erittäin hyvä turnaus, mukaan lukien iso 6/2 6/3 voitto 1. siemenestä. He vahvistivat hyvät tuloksensa vuoden 2019 lopussa ja varmasti tekevät osa parhaiten varustelluista pareista varmistaaksesi paikkoja pääpiirroksessa de World Padel Tour koko kauden ajan.

Naisten joukossa Sofia Araujo ja Virginia Riera ovat hallinneet turnauksen päätä ja hartioita, menettämättä yhtään kilpailusarjaa. Finaalissa Elena Ramirez ja Alicia Blanco taistelivat hyvin, mutta vastustajat olivat vahvempia. Lopuksi voitto 6/3 7/5 aloittaa kausi Argentiinan Portugalin parille!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !