Se oli hedelmällinen aamu Ranskan valtuuskunnalle FIP Rise Molissa Belgiassa, joka voitti kaksi suoraa erää ja hyötyi myös menetyksestä (WO). Jälkimmäinen antoi parin Thomas Vanbauce / Dorian de Meyerin mennä suoraan puolivälieriin.

Yllättävässä vastakkainasettelussa Leygue/Insa-pari voitti Pulido Alegren/Lindenberghin "kovaa" ranskalaisen Thomas Leyguen ilmaisua käyttäen. Ranskalais-espanjalainen pari kohtaa sitten joukkueen, joka on tähän mennessä pelannut vähän tässä kilpailussa: Thomas Vanbauce / Dorian de Meyer, 8. sijalla, jotka käyttivät hyväkseen belgialaisen Coene / Galan paketin.

Toisessa 3-kierroksessa Adrien Maigret / Jérôme Inzerillo, jotka sijoittuivat 6:ksi, saivat myös voiton kolmessa erässä voittaen saksalaisen Juelich / Lingenin pisteillä 2/4, 6/6, 1/XNUMX.

Ensimmäiset puolivälierät alkavat klo 14 keskiradalla, kun taas toisen on määrä pelata noin klo 30 radalla nro 16.