Thomas leygue et Dylan Guichard ovat viimeiset tricolorit vielä käynnissä FIP Promotion Castellon helpon voiton jälkeen ensimmäisellä kierroksella. Marianne Vandaele puolestaan ​​kumarsi 32:stae, kumppaninsa kanssa Nura Padilla Tomasa

Puolella FIP Promotion Jaen, ei ole enää yhtään Ranskan edustajaa vielä ehdolla, sen jälkeen kun Laura Clergue...

FIP Promotion Castellon

Thomas ja Dylan muodostavat tämän turnauksen ykkössijan. Ensimmäisessä tapaamisessaan he putosivat hollantilaisille Jorrit Notenboom (348) ja Thijs Roper (335). Voitto kahdessa erässä ranskalaisille: 6/3 6/3.

Leygue/Guichard-pari pelaa jälleen tänä lauantaina, aamun toisessa kierrossa, 100 % espanjalaista paria vastaan: Diego Dorta Diaz (427) ja Oier Zuazua Aostri (634).

Voiton tapauksessa, Thomas ja Dylan pelaavat puolivälieränsä toisessa kierrossa iltapäivän lopussa.

Samassa turnauksessa, mutta naisten sarjassa Marianne Vandaele ja hänen kumppaninsa Nura Padilla Tomasa hävisi ensimmäisellä kierroksella Aroa Segura Alcover (465) ja Neus Garau Sastre (383). Ranskalais-Espanja-pari hävisi kahdessa erässä, 6/3 6/1.

FIP Promotion Jaen

Puolella FIP Promotion Jaen, pääarvontaan osallistui vain yksi ranskalainen. Löysimme Laura Clerguekumppaninsa rinnalla Ana Cristina Sanchez Perez (258). Kaksi pelaajaa aloittivat turnauksensa hyvin ja voittivat 6/2 6/2 vastaan Laura Raya Capitan (luokittelematon) ja Claudia Raya Capitan (727).

Toinen ottelu lupasi olla kovempi Clergue/Sanchez Perez -parille. Ranskalais-espanjalainen kaksikko saavutti sijan 4: Natividad Lopez Diaz (132) ja Laura Lujan Rodriguez (136). Laura Lujan, nuorten maailmanmestari alle 16-vuotiaissa Paraguayn MM-kisojen aikana.

Ei mikään ihme Lauralle ja Analle, jotka onnistuivat pitämään molemmat erät kaikesta huolimatta. Lopullinen tulos: 6 / 4 6 / 4.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.