Lopeta taputus tälle upealle FIP Bourg-en-Bressen nousu, korkean finaalin jälkeen seisova Huete/Mouriñon ja Goenaga/Martinezin välillä. Lopputuloksen mukaan etu 3. siemenelle, Mario Huete ja Federico Mouriño. Lopullinen tulos: 6/2 2/6 7/5.

Huete/Mouriño ylivalta

Kumpikin joukkue vaatii muutaman lämmittelypallon aloittaakseen kokouksensa. Jokainen pari pitää syöttönsä, hyötyy vastustajiensa virheistä. Neljä pelaajaa astuu rauhallisesti otteluun, kiirehtimättä, pelkäämättä.

Ja sitten, ensimmäiset taukomahdollisuudet tehdään Goenaga/Martinez-palvelussa. Espanjalais-Argentiinalainen pari vietteli pelivoimaansa ja ottelun hallintaansa. Sitä vastoin ykkössiemen näyttää hyvältä hyökkäyksessä, mutta epäonnistuu puolustuksessaan. Lopuksi, farmari taskussa Huetelle/Mouriñolle, joka on siis johtoasemassa.

Turnauksen 1. siemenellä on pallot palattavakseen maalintekoon, koska hänen vastustajansa ovat liian kaukana. Se on tasaista valkoisessa farmarivaunussa että Federico Mouriño ja Mario Huete voittivat ensimmäisen erän, 6/2.

Goenagan ja Martinezin herääminen

Ensimmäisestä pelistä lähtien Enrique Goenaga ja Javier Martinez tarjoavat itselleen useita taitepisteitä. Mutta kuten ensimmäisen kierroksen lopussa, mahdotonta ohittaa linnoitusta. Federico Mouriño ja Mario Huete näyttävät pääsevän otteluun liian hyvin ollakseen vaivautuneita.

Kyllä, mutta kun pyyhimme pois 6 taittopistettä kahdessa pelissä on hetki, jolloin asiat antavat periksi. Enrique Goenaga ja Javier Martinez palasivat vihdoin otteluun ja ensimmäistä kertaa ottelussa pitää tauon heidän vastustajiensa palveluksessa.

Mouriñon ja Hueten on mahdotonta palata tällä kierroksella. He kokivat saman kohtalon kuin vastustajat ensimmäisessä erässä: 6/2. Viimeinen kierros ratkaisee…

Kun onni hymyilee Mario Huetelle ja Fede Mouriñolle

Viimeisessä sarjassa ensimmäiset pelit tasaantuivat jälleen. Ensimmäinen hälytys on Enrique Goenagan palveluksessa, kello 1-2. Fede Mouriño ja Mario Huete johtavat voitoin 0-30. Mutta siemen numero 1 ei anna periksi ja jopa pyyhkii tämän ratkaisevan kierroksen ensimmäisen taitepisteen. Paluu pariteettipisteisiin: 2-2.

Joukkueet eivät pysty tekemään päätöstä keskenään ja menevät iskusta iskusta. Kello on 4-4 raha-aika tällä viimeisellä kierroksella Enrique Goenaga ja Javi Martinez tarjoavat itsensä taukopiste. Mutta tulossuhde on edelleen erittäin alhainen ensimmäiselle siemenelle. Ei taukoa tällä kierroksella.

MARIO HUETE FIP RISE OF BOURG EN BRESSE

Mutta tunsimme sen, tunsimme, että Mario Huete ja Fede Mouriño panostivat enemmän ottelun loppuun. Ja eteenpäin 2 voittoverkkoa, 6-5, 40-30, espanjalais-argentiinalainen pari tarttui vastustajiensa peliin ja samalla mestaruuteen Bourg-en-Bressessä.

HUETE MOURINON TILASTOT
Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.