Myöskään Norjan puolella ei ole finaalia Benjamin Tison ja Clément Geens, eliminoi parin Windalh/Marmolejo. Musta sunnuntai ranskalaisille FIP-turnauksissa ranskalaiselle toisella tappiolla.

Benjaminin ja Clémentin tapaaminen oli väistämättä monimutkainen. Windalh (51) ja Marmolejo (81) on ollut erittäin hyvä turnaus tähän mennessä. Tämän kokouksen kolme erää olivat hyvin tiukkaa, etenkin Ranskan ja Belgian parin voitti ensimmäisen kierroksen.

Valitettavasti Clément ja Benjamin jäivät kiinni ottelusta. Ja erittäin suuren taistelun 1. siemeniä vastaan ​​lopussa he päätyivät häviämään: 7/6 5/7 4/6.

Seuraava tapahtuma molemmille pelaajille, FIP Rise Bourg-en-Bresse. Benjamin Tison pelaa espanjalaisen rinnalla Näyttelijä Garcia Bassas. Ja Clément Geens on rinnalla Jerome Inzerillo.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.