Tämän alussa FIP Star Gran Canaria, ranskalaisia ​​oli 9. Valitettavasti kukaan heistä ei päässyt turnauksen puolivälieriin.

Yllättynyt ranskalainen

Ensimmäisellä kierroksella löysimme 5 ranskalaista. Valitettavasti kaksi tricolor paria Seurin/Vives ja Raichman/Peruuta kaadettiin. Uusimmat Rio Branco FIP Rise -finalistit lyötiin kahdessa erässä Jorge Alfaro (159. FIP-rankingissa) ja Francisco Gomes (90. FIP-rankingissa) tuloksella 7 / 6 6 / 4. Ludovic Cancel ja Philemon Raichman ei onnistunut löytämään ratkaisua turnauksen kakkossijaa vastaan, Raúl Marcos (39. FIP-rankingissa) ja Xavier Garcia (51. FIP-rankingissa), kärsii loogisen tappion kahdessa erässä 6/1 7/5.

Maxime Moreau ja hänen espanjalainen joukkuetoverinsa Joaquime Florensa Hernandez onnistui etenemään toiselle kierrokselle voitettuaan 6/2 6/4 espanjalaiset Antolin Sollan ja Caton Calvon. Toisella kierroksella ranskalais-espanjalainen pari putosi Cancelin ja Raichmanin teloittajille. Jälleen kerran turnauksen sijoittuva nro 2 asettaa lakinsa ja asettaa itsensä pistemäärälle 6. 2/6.

Ei ihme myöskään naisten keskuudessa

Laura Buteaun ja Marie Amélie Dardainen karsinnan pudotuksen jälkeen espanjalaisia ​​Carla Pozueloa ja Ana Cristina Sanchezia vastaan ​​4/6 6/2 6/0, vain 4 ranskalaista naista oli jäljellä FIP Star Gran Canarian ensimmäisellä kierroksella.

Trikolipari Invernon / Barsotti yllättyi ensimmäisestä kierroksella. "Proomut" vastustivat espanjalaisia ​​Natala Sanz Garciaa (158. FIP-rankingissa) ja Natividad Lopez Diazia. Ensimmäisen kierroksen 6/3 voitettuaan kolmiväripari kaatui ja lopulta hävisi tuloksella 3/6 6/4 6/1.

Kuten Elodie ja Wendy, Mélissa Martin ja hänen portugalilainen joukkuetoverinsa Bruna Melo ensin voitti ensimmäisen kierroksen vastakkainasettelussaan, mutta lopulta heidät yllättivät vastustajat Aitana Garcia (152. FIP-rankingissa) ja Catarina Santos (159. FIP-rankingissa), jotka voittivat. 4/6 6/3 6/0.

Vain ranskalais-espanjalainen pari Touly/Rosa Vadillo onnistui selviytymään tämän kierroksen toiselle kierrokselle. FIP-tähti Gran Canaria. Voitettuaan parin Armas Gonzalez / Diaz-Saavedras 7/6 6/4, Carla ja Lucia löytävät turnauksen sijan 7, Noemi Aguilar (79. FIP-rankingissa) ja Laetizia Manquillo Alarda (75. FIP-rankingissa) . Tällä kertaa Carla Touly ja Lucia Rosa Vadillo epäonnistuivat syöttämisessä ja hävisivät suorissa sarjoissa 6/3 6/1.