Tämä on täysin uusi tosiasia Ranskassa ja erittäin harvinainen Ranskassa padel maailma: ottelut keskeytettiin Pariisissa perjantai-iltapäivänä Roland-Garrosissa äärimmäisen kuumuuden vuoksi.

Kello 15 tienoilla, kun lämpötila Porte d'Auteuil -varjossa nousi 30 asteeseen, Greenweez Paris Majorin järjestäjät pitivät viisaampana keskeyttää radalla 35 tapahtuva ottelu kahdeksi tunniksi. lisäkentillä ei ollut kattoa ja suorassa auringonpaisteessa pelaaminen oli vaarallista pelaajien terveydelle: Jon Sanz ja Coki Nieto toisella puolella, Javi Leal ja José Diestro toisella.

Pelaajien lisäksi myös katsojat ovat alttiina ja heillä on todennäköisesti huono olo sellaisissa olosuhteissa.

Keskustoimiston katto on täysin suljettu

Chatrier-kentällä erotuomari odotti muutaman minuutin toisen erän päättymistä Tapian ja Coellon hyväksi. Sitten päätettiin keskeyttää heidän ottelunsa Bergaminia ja Ruizia vastaan ​​noin kymmeneksi minuutiksi, jolloin keskuskentän katto suljettiin kokonaan.

Kuumuuden lisäksi kentän akselille asetettu aurinko häiritsi pelaajia, erityisesti Tapiaa ja Coelloa, huomattavasti. Jälkimmäinen soitti valmentajalle noin klo 15, toisen erän alussa. Hän vakuutti ottelun lopussa, että hän tunsi olonsa huonoksi, ruumiinlämpö oli noin 38,5° ja verenpaine laski.

Tauko ja peliolosuhteiden muutos antoi Coellolle ja Tapialle mahdollisuuden kääntää suunta ja voittaa kolmessa erässä. Ottelun jälkeisessä haastattelussa Coello pyysi anteeksi, että oli soittanut valmentajalle ja selitti, että hänellä oli kuumetta. Hän kiitti kumppaniaan ja tiimiään hänen tukemisestaan ​​näinä vaikeina aikoina ja oli iloinen saavutettaessa tämä virstanpylväs ja eteneminen semifinaaliin. "Olemme todellinen joukkue", Tapia kommentoi. Kun toinen meistä kompastuu, toinen on paikalla auttamaan häntä nousemaan ylös."

Rooma Major keskeytti tänä vuonna

Otteluiden keskeyttäminen kuumuuden vuoksi on erittäin harvinainen tapahtuma maassa padel : edes Espanjassa ja vieraissa emme muista otteluita keskeytetyinä kuumuuden vuoksi. Viime vuonna Toulousessa, missä oli 38 astetta ihmisen aikana Padel Avoin, ottelut pelattiin sisätiloissa, siis varjossa. Kysyimme pelaajilta äärilämpötiloista, kuumasta tai kylmästä, missä he olivat pelanneet. Löydä tämä artikkeli täältä:

Italiassa kuumuus oli tänä vuonna häirinnyt jo viime heinäkuussa Rome Majorin otteluita Foro Italicon ulkokentillä. Erittäin korkeat lämpötilat olivat saaneet järjestäjät aloittamaan ottelut aikaisemmin aamulla ja myöhemmin illalla välttäen kuumimmat kello 13-17…

Koska Pariisin sään odotetaan olevan yhtä helteinen kuin koskaan lähipäivinä, turnauksen johto saattaa joutua muuttamaan alkuperäistä aikatauluaan. Ammattilaiset padel ovat korkean tason urheilijoita, mutta he ovat myös ihmisiä eivätkä ole idioottivarmoja.

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.