Alix Collombon ja Lorena Rufo voittivat loistavasti 6/4 6/2 tänä iltana Ana Catarina Nogueiraa ja Bea Calderaa vastaan. Hallittu ottelu kostoa näyttävästi tappion jälkeen samaa paria vastaan ​​viime viikolla Suomessa, kolmessa erässä.

Collombonin ja Rufon alusta saadun tauon jälkeen Caldera ja Nogueira olivat palanneet taakse ja tasoittivat 3/3. Mutta 7. peli palasi välittömästi ranskalaiselle ja espanjalaiselle, jatkaen vastustajan palvelua välittömästi 4/3 johtoon ennen tauon vahvistamista.

Kuten Tampereella?

5/4, vaikka Alixin tarjoilussa 0-30, Collombon ja Rufo pitävät shokin ja voittivat ensimmäisen erän 6/4. Viime viikolla Tampereella he voittivat 6-2 samat vastustajat, ennen kuin jäivät kiinni.

Toisen erän ensimmäinen break hyödyttää Alixia ja Lorenaa, enemmän valloittajia kuin vastustajiaan. Mutta myönnetyn tauon peruuttavat välittömästi Nogueira ja Caldera, jotka tasoittavat 2/2. Kaikki pelit ovat rajuja ja samalla Collombon ja Rufo jatkavat vastakkaisen palvelun. He pysyvät edellä 3/2, ennen kuin vahvistavat 4/2. Se alkaa haistaa hyvältä Chatrierin kentällä.

Halkea kaldera

Ranskalais-espanjalainen pari lisää painetta entisestään, mikä saa usein nuoren Beatriz Calderan halkeilemaan. Hyvin reilusti pelaten Alix ja Lorena tekevät uuden tauon: 5/2, palvelu seuraa.

Edellisessä pelissä oli osansa kylmästä hikoilusta, kun 12 metrin päässä Rufosta löytyi uloke, joka osui kameraan näkymästä stadionille, jolloin espanjalais-portugalilainen pari palasi 30 A:iin. Ensimmäinen ottelupiste jäi väliin väärinkäsityksen vuoksi, mutta toinen oli oikea Collombonille ja Rufolle. He voittivat 6/4 6/2 yleisön hurrauksin. Vakuuttava voitto, hankittu tyylillä.

Ranskalainen on siis Greenweez Paris Majorin neljännesfinaalissa ranskalaisen yleisön iloksi. Hän ja Lorena Rufo tapaavat huomenna Alejandra Salazarin ja Jensenin ja Virsedan dominoinnista kärsineen Sofia Araujon, 7/5 klo 3e sarja, yli 2h30 taistelun jälkeen.

Alix Collombon pelaa siis kauden kolmannen neljännesfinaalin, WPT-radalla ja Premier Padel hämmentynyt. Hän ei ole koskaan saavuttanut tätä virstanpylvästä tähän mennessä.

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.