Askel oli liian korkea tänään Max Moreaulle ja Mauro Agustin Salandrolle. Ranskalais-italialainen pari hävisi 6-1, 4-6, 6-1 espanjalaisille Hernandezille ja Jimenezille. Tämä tappio merkitsee ranskalaisten odotusten loppua ennakkoon: yksikään ranskalainen ei ole onnistunut pääsemään Greenweez Paris Majorin, kauden kolmannen Majorin, finaalipöytään. Premier Padel.

Pettymys on suuri, ei ensimmäistä kierrosta Max Moreaulle ja Mauro Agustin Salandrolle. Ranskalais-Espanja-parista puuttui johdonmukaisuus maanantaina. Ruudullinen suoritus, joka hyödytti hänen päivän vastustajiaan, jotka kuitenkin aloittivat huonosti ratkaisevassa 3. erässä, koska he jäivät tauolla perässä.

Valitettavasti ranskalaisellemme Hernandez ja Jimenez säilyttivät pelitasonsa ottelun loppuun asti. Jälkimmäinen ketjutti 6 peliä peräkkäin ja voitti 6-1 viimeisessä erässä. Kahden hävityn erän ankara pistemäärä ei todellakaan kuvasta tätä ottelua, jossa Moreau/Salandro-pari voitti silti 44% pisteistä. Halu pärjätä hyvin asialleen täysin sitoutuneen Chatrier-yleisön edessä ei valitettavasti riittänyt. Max, ilmeisesti pettynyt ole saanut wild-card emolevylle, ei ole onnistunut vetossaan päästäkseen ensimmäiselle kierrokselle…

Nyt on aika aloittaa pääottelu Chatrierissa, kun Wendy Barsotti ja Elodie Invernon kohtaavat Fassio/Rodriguez-parin.