Aranzazu Osoro ja Jessica Castello eivät pystyneet toistamaan voittoaan puolivälierissä, vaan hävisivät kahdessa erässä sijalle 2 Gemma Triay / Marta Ortega. Jälkimmäinen ei näyttänyt olevan fyysisesti vaurioitunut huolimatta voitosta, joka saavutettiin edellisenä päivänä kello 3 ottelussa, joka päättyi yöllä, kello 20.

Tässä toisessa naisten semifinaalissa, päivän kolmatta kertaa, ensimmäinen tauko tehtiin klo 4.e peli Gemman ja Martan hyödyksi. Ottelun alussa Triayn ja Ortegan dominointi on selvä: 58 % pisteistä voitettiin, ei taitepistettä puolustettavana ja tauko toteutui heidän 2:staan.e tilaisuus.

Castello kovassa, Osoro "jääkaapissa"

Jessica Castello on erän lopussa vaikeassa tilanteessa: hän tekee virheitä ja siksi vastustajat lyövät häntä, kun taas Aranzazu Osoroa pidetään "jääkaapissa" (espanjaksi "nevera"). Tämän heikentävän työn seurauksena Castello menetti palveluksensa 6e pelin, jolloin vastustaja johtaa 5/1.

Mutta saamaansa rohkaisua ja tukea Aranzazulta, jonka vahva ääni on melkein ainoa, jonka kuullaan resonoivan keskikentällä, Jessica saa takaisin itseluottamuksen: kaksi pelaajaa onnistuvat näin palaamaan 2/5:ään muuttamalla 4.e taitepiste Marta Ortegan syöttöön. Seuraavassa pelissä Osoro onnistuu pitämään heittonsa rohkeasti kiinni johdettuaan 0-30 ja palaa 3/5:een.
Kuitenkin tämän viimeisen seisoman jälkeen Gemma Triaylla ei ollut vaikeuksia päättää tämä ensimmäinen erä 6/3 sulkeutumalla. 49 minuutissa päättynyt erä, jossa Osoro / Castello muutti vain yhden yhdeksästä taitepisteestään. Vastapäätä Marta ja Gemma osoittivat kylmää realismia ja ottivat vastustajan syöttöä kahdesti kolmessa tilaisuudessa.

Espanjan kaunis mekaniikka

Toisen erän alussa Jessica Castello menetti syöttönsä uudelleen ensimmäisellä tilaisuudella. Tässä vaiheessa on vaikea nähdä, kuinka hän ja hänen argentiinalainen kumppaninsa pystyvät pysäyttämään kahden espanjalaisen kauniin mekaniikka.

Varsinkin kun Aranzazu Osoro, kun hänen joukkueensa on tappiolla 2/1, kutsuu valmentajaa valittaen olkapääkivuista törmäyksen jälkeen.

Mutta vastoin kaikkia odotuksia, tämä yli kolmen minuutin lääketieteellinen keskeytys näyttää hyödynnettävän "loukkaantunutta eläintä", koska Osoro ja Castello tarjoavat itselleen sulkua Marta Ortegan palvelusta palaten 2/2:een.

Kuitenkin välittömästi Gemma Triay ja Marta Ortega lisäsivät vauhtia jälleen ja tekivät paluun Castellon syöttöön jättämättä pisteitä vastustajilleen. Höyryrulla on nyt hyvässä vauhdissa ja saavuttaa nopeasti kaksinkertaisen tauon Osoron syöttöön johtaen 5/2.

Enemmän virheitä kuin voittopisteitä

Gemma Triayn viimeisen pelin kahden ylellisen "par 3:n" ansiosta he voittivat ottelun 6/3 6/2 ajalla 1h27. Ne rikkoutuivat 5 kertaa (kahta luovutettua palvelua vastaan) ja voittivat 59 % kiistelystä 105 pisteestä. Voittaja teki tässä ottelussa 25 provosoimatonta virhettä ja teki 23 voittolyöntiä. Tulos on siis negatiivinen, mutta paljon pienempi kuin häviäjien: 36 provosoimatonta virhettä ja 16 voittolaukausta!

Unelmien finaali on siis 100 % espanjalainen: Triay ja Ortega kohtaavat huomenna Paula Josemarian ja Ariana Sanchezin, jotka karsiutuivat tänään vakuuttamatta.

Tämä finaali radalla Premier Padel kuulostaa Rooman kostolta viime heinäkuussa. Triay ja Ortega voittivat finaalissa Ari Sanchezia ja Paula Josemariaa vastaan ​​pistein 6/3 6/3, jolloin heistä tuli ensimmäinen naispari, joka on voittanut tällä radalla (lue alla).

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.