Le Gosier Tennis League oli näyttävä show 24. ja 25. kesäkuuta 2023. Saint-Martinin ja Guadeloupen 8 parasta naisten ja miesten joukkuetta kohtasivat kiihkeissä otteluissa, mikä todistaa pelitason jatkuvasta kehityksestä. yli 140 kilpailijaa Guadeloupesta.

Naisten sarjassa finaali oli erittäin tiukka Saint-Martinin sisarusten Nancy ja Julia LELORRAIN sekä Mélanie DELANNOY ja Marjorie IMPARATO välillä. Kovan taistelun jälkeen lopulta LELORRAIN-joukkue voitti (7/6 3/6 6/3).

Mathieu STOEBNER ja Benjamin MOSSET saavuttivat hyvän suorituksen noustamalla kolmannelle sijalle Thomas AGIUSia ja Simon LLOPETia vastaan. Kuitenkin Alexandre PIERRU ja Fabrice PEREZ voittivat finaalissa Noé DANIELin ja Vincent LAMYn vastustuksen ja voittivat kahdessa erässä (6/3 6/2).

Alexandre PIERRU Lillestä jakoi ilonsa pätevyydestään Ranskan mestaruuskilpailuihin kumppaninsa Fabricen kanssa. He aikovat valmistautua päättäväisesti ja intohimolla edustaakseen Gwadaa ja heidän yhteisöään kelvollisesti Padel.