Kuten aikana Next Gen -kategorian finaali, Hexagon Cupin miesten finaalissa pari kosti parille, joka oli voittanut heidät lohkovaiheessa.

Ja kuten edellisessä kohtaamisessa Tello / Di Nennon ja Ruiz / Stupan välillä, kesti loistava tie-break ratkaistakseen kahden duon välillä. Erona on, että tällä kertaa argentiinalainen pari oli sarjan vahvin rahaa aikaa.

Tasoittuttuaan viime hetkellä yhdessä erässä, Juan ja Martin työnsivät vastustajiaan hieman pidemmälle supertie-breakissa voitti 10 pistettä 6:een. Lopputulos: 3/6 7/6 10-6.

Tällä voitolla he vahvistavat menestystä AD/vantage-joukkueen kilpailussa, joka voitti naisten finaalin päätti kilpailun tyylikkäästi. Loistava menestys Andy Murrayn joukkueelle, joka ei kuitenkaan lähtenyt suosikeina muita riveissään sijalla 1 olevia joukkueita vastaan!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !