Meiltä puuttuu superlatiivit päästäksemme otteluun, jonka Toulousen Palais des sportsin katsojat kokivat tänä perjantai-iltapäivänä. Lähes kolmen tunnin ajan Alex Ruiz ja Juan Tello taistelivat Ale Galania ja Jon Sanzia vastaan ​​eeppisessä taistelussa, joka on tässä vaiheessa viikon ottelu.

Andalusialainen ja argentiinalainen olivat hyvin lähellä voittoa voitettuaan ensimmäisen erän 1/6 ja hallitessaan suuren osan toisesta erästä. Mutta he eivät nousseet ja antoivat Galanin – hieman alle pelin alussa – saada vauhtia ja tarjota parhaat kasvonsa viimeisen 4 minuutin aikana. Jon Sanz, nuorin (80) ja alimmillaan neljästä miehestä (22.), joutui koetukselle, mutta pystyi kestämään shokin ja osoittamaan, että hänellä oli paikkansa tällä suoritustasolla.

23 minuutin tasapeli

Emme palaa tähän tämän hullun ottelun jännittävään skenaarioon, jossa on hengästyneitä tilanteita, joissa voit elää uudelleen. päivän elämämme.

Toisaalta tuomme esiin 23 minuutin äärimmäisen tasapelin, jonka Galan ja Sanz voittivat 14-12 tarjottuaan molemmille joukkueille yhteensä yhdeksän ottelupistettä. Ruiz ja Tello olivat menettäneet 10:nnen aiemmin pelissä.

Tämän ratkaisevan pelin ensimmäisestä pisteestä lähtien kohtalo kutsui itsensä otteluun, kun Galanin ensimmäinen törmäys hidastui laudoilla, jolloin Ruiz sai rangaista Sanzia. Sitten verkkoon jäi Chiquita Galanista, ennen kuin Sanz palautti joukkueensa tasolle 1/2 kahdella upealla laukauksella.

Tello syötti sitten voiton ja tarjosi minitauon (3/2) joukkueelleen. Laudat auttoivat Ruizia viimeistelemään lentopallon ja kääntymään etumatkalla (4/2). Edun peruutti Galan, joka torjui a bajada liian hellä Tellolle. Mutta korkealla ja pitkällä kentällä Sanz löysi vain verkon, ennen kuin saavutti kaksi seuraavaa laukausta (5/5), mikä peruutti minitauon.

Tässä hullussa neljännesfinaalissa ensimmäinen ottelupiste meni Ruizille ja Tellolle Sanzin virheen jälkeen. Mutta Galan pelasti hänet par 3:sta, joka meni antipodeille. Ja samalla Sanzin terävä volley työnsi Tellon vikaan ja antoi espanjalaisille ottelupallon. Tällä kertaa Tello pelasti hänet lyömällä Galania kehoon. Sama Tello teki sitten räjähdyksen kappaleelta lähteneelle bändille Galanin inhotuneen silmän alla.

hulluus huipussaan

Jälkimmäinen otti sitten kaikki pallot, mutta Sanz pelasti sankarillisesti toisen ottelupallon kulmaan lentämästä volleysta. Ja Galanin refleksi tarjosi heille toisen ottelupallon. Mutta sitten taas Tello ja Ruiz pelastivat hänet.

Hulluus oli silloin huipussaan Toulousessa, 2 h 38 mano a mano jälkeen. Tilanne oli 9/9: Tello syötti, hyppäsi sitten piikkiin tehden väärennöksen, joka osui laudoihin ja huijasi Sanzin.

Jon Sanz pelasti silti tämän kolmannen ottelupisteen rohkeasti…. 3/10, Sanzin palvelu, Ruiz teki virheen, mutta vaati videota… turhaan.

11/10 heitä vastaan ​​Ruiz ja erityisesti Tello pelastivat jälleen ottelupallon, ennen kuin Ruiz löysi ruudukon seuraavassa pisteessä ja palautti etunsa väreihinsä: 12/11. Mutta Tello petti ikkunasta ja molemmat joukkueet juoksivat klo 12 kaikkialla. Ruiz, selittämättömällä tavalla, laittoi seuraavan palautuksensa verkkoon. Ja vihdoin, lyötyään Telloa, Galan päätti tämän uskomattoman ja hengittämättömän ottelun vibora . 14.: mikä uskomaton tie tauko! Ja mikä unohtumaton ottelu!

Semifinaalissa Galan ja Sanz kohtaavat parin Navarro / Chingotto, joka saapuu radalle paljon tuorempana lauantaina.

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.