Occitania voitti Ranskan U14-mestaruussarja 2023 ja siitä tulee ensimmäinen nimetty liiga tässä kilpailussa (todellakin tähän asti Interligues Jeunes on sekoitettu U14, U16 ja U18).

Finaalissa löysimme kilpailun kaksi suosikkiliigaa, ja tässä kohtaamisessa Occitanie oli vahvempi kuin PACA:

• Quentin Bernard ja Samuel Expert hallitsivat Tim Baulard Panichia ja Hugo Lucia 6. 3. 3.
  • Louisa André ja Mahaut Bazzo voittivat Juliette Lafontin ja Camille Biettronin 6/1 6/2

Kolmannen sijan voitti Ile de France Hauts de Francea vastaan ​​2-1 erittäin tiukan kolmannen ottelun jälkeen.

Niille, jotka haluavat nähdä ottelut uudelleen, se tapahtuu juuri alla:

Sijoitus nyt Ranskan U18-mestaruuskilpailuun jota voit myös seurata Padel Magazine.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !