Inzerillo / Moreau-pari on suunniteltu kestämään! Ja tämä on hyvä alku tällä ensimmäisellä suurella voitolla Open WinWinissä Padel Arbois P1000: n.

Jérôme Inzerillo ja Maxime Moreau kokoontuivat ensimmäistä kertaa tänä vuonna padel WinWin Padel Aix-en-Provencessa.

Tämä ensimmäinen yhdistys tekee lapsista, koska seuraavat turnaukset tehdään yhdessä.

Pöydän pää 7, oli tärkeää olla joutumatta heidän polulleen. Koska yleisö ei erehtynyt: kilpailun suosikit olivat he. Jerome Inzerillo, Port-Marlyn Club des Pyramides -pelaajan sijoitus on 101. ranskalainen (tammikuussa 2020). Entinen Aix-en-Provence-pelaaja oli juuri voittanut erittäin suuren PACA-liigan karsintojen aikana Ranskan padel, vuosi sitten entisen kumppaninsa Jérôme Ferrandezin rinnalla.

Yhdistetty ranskalaisen 21. pelaajan, entisen Ranskan joukkueen jäsenen ja World Padel Tour, Max Moreau, yhdistys oli siis räjähtävä.

He antoivat jauheen puhua. Paljon vankemmalla ja aggressiivisemmalla Jérômella ja Maxilla oli turnaus menettämättä sarjaa voittamalla matkallaan erittäin hyviä ranskalaisia ​​pareja: kahdeksannessa finaalissa he toivat esiin NICOL / CANCEL-parin, puolivälierässä vahvan AUTHIER / SANCHEZ-parin (8/1 4/6), välierässä finaalin Ritz / PEQUERY-pari (2/6 4/1) säästäessään asetuspisteen ja finaalissa he voittivat lupaavan parin (CLEMENT / GOURRE) 2/7 6/6.

Jérôme Inzerillo ja Maxime Moreau pelaa vuotta yhdessä ja yrittää löytää tiensä parhaiden joukkoon. Luomaa hyvin loppukaudelle.