Tennis Chassieussa turnaus padel päättyi viime viikonloppuna. Jos kilpailu sujui erittäin hyvillä peleillä, näemme vähitellen voimien tasapainottamisen pohjoisen ja etelän välillä, jos haluamme uskoa Lyon-parin Lopesin erittäin hyvää suorituskykyä / Authier.

Naisilla, meillä oli oikeus pieneen pöydään, jossa oli 6 joukkuetta, mutta kaikki motivoituneempia kuin muut. Pool A: ssa meillä oli erittäin läheinen ottelu Marine Chaleard / Veronique Morinin ja Alexandra Mohen / Delphine Boullen välillä. Pisteet 6/4 7/5 ensiksi mainitun hyväksi todistavat, että finaaliin pääsemiseksi oli taisteltava.

Toisessa uima-altaassa voimme sanoa, että Anaïse Rivièrellä ja Audrey Rouquettella oli vähemmän vaikeuksia vahvistaa finaalilippuaan. Todellakin, he jättivät vain pienen pelin matkalla ...

Finaali ilmoitti siksi melko korkealle tasolle tyttöjen kanssa, jotka pelaavat melko säännöllisesti. Lopullinen voitto menee Marine Chaleardille ja Véronique Morinille pisteillä 7/5 6/2

Sekoitettu Laurent Boulade / Audrey Rouquette -parit voittavat melko helposti Philippe Morinin ja Véronique Morinin

Miesten ryhmävaiheissa saatiin mielenkiintoisia otteluita etenkin Q4-ryhmässä, jossa pari Thomas Maurand / Alexandre Robin nappasi voiton Robin Faure Millot / Alexandre Varnierista pisteillä 9/8 (2 pelipistettä tallennettu)

Muissa kanoissa 1er ovat onnistuneet 3 kokouksessaan melko hyvin melko hiljaisilla voitoilla.

Viimeinen taulukko merkitsi siementen paluuta. 8: lleth finaalit, hyvin harvat pelit, jotka on kiinnitetty pisteisiin vain 2 erässä. Puolivälierässä meillä oli oikeus yhteen eteläisen parin välillä, joka koostui Laurent Boulade / Pier Gauthierista ja Lyonin parista Simon Desliens / Jean Yves Levrat. Erinomaisen ottelun jälkeen eteläläiset nousivat voittoisiksi pisteillä 4 ja 3.

Ilman liikaa yllätyksiä löysimme 2 suosikkijoukkua sisätilojen finaalista (sade pakottaa). Laurent Boulade / Pier Gauthier kohtasi Lyonin alueen päättäjät François Authier / Justin Lopes.

Meillä oli oikeus 1er Erittäin korkean tason sarja päättyi Lyonin parin pisteisiin 6/4. Toinen setti oli hieman vähemmän koukussa ja Justin ja François voittivat melko helposti pisteillä 6/1.

Siksi se on riittävän harvinainen raportoitavaksi, mutta Lyonin pari otti tosiasiassa etelästä tulevan parin tämän 1ikäisille päällikön vaihe padel Lyonnais.

Thibaut perreon

Tulokset

Miehillä oli 34 rekisteröityä paria / 6 naista / 14 sekoitettua
  • Naisille: Marine Chaleard ja Véronique Morin voittavat yhdener titteli vastaan ​​Anaise Rivière ja Audrey Rouquette pisteissä 7/5 6/2
  • Miehille: Justin Lopes ja François Authier voittavat kauniin turnauksen eteläisen parin Laurent Boulade ja Pier Gauthier parilla pisteillä 6/4 6/1
  • Sekoitus: Audrey Rouquetteen liittyvä Laurent Boulade voitti helposti 6/0 6/2 Philippe Morinia ja Veronique Morinia vastaan
Oli erittäin mukava turnaus aloittaa mestarit ja sijoitukset ovat jo saatavilla https://www.setteo.com/organizador/masters-padel-lyonnais/ranking/padel/