Tänä sunnuntaina, Paula Josemaria ja Ariana Sanchez voitti Caja Magicassa Madridissa kahdessa erässä vastaan Marta Ortega ja Gemma Triay 6. 3. Uusi maisterintutkinto vyön alla, kuningattaret padel maailma on noussut historian toiseksi menestyneimmäksi pariksi World Padel Tour.

Vuonna 2023 Paula ja Ari juhlivat kolmatta peräkkäistä vuottaan työskennellä yhdessä tuomioistuinten parissa. Madridissa kaksi espanjalaista kilpaili omassa 40 vuoden finaali. Tällä kaudella he hallitsevat epäilemättä piiriä. Takaisin yhdistyksen alkuun:

2019 – 2020: sidoksissa kohtaloita

22-vuotiaana"Taika Ari” oli kaukana kuvituksesta, että hän jonain päivänä muodostaisi voimakkaan parin Paulan kanssa. Siirtymisen jälkeen monta vuotta Marta Ortegan kanssa, katalaani halusi ottaa uuden askeleen urallaan. Silloin häntä lähestyi paras oikeistolainen Alejandra Salazar. Kahden vuoden ajan Ari Sanchez kehitti peliään ja sai arvokasta kokemusta. Vuonna 2019 Reus-syntyperäinen voitti 5 titteliä Alejandran rinnalla ja sijoittui toiseksi maailman rankingissa Marta Marreron ja Marta Ortegan takana.

Vuonna 2020 kausi lyhennettiin Covid-19-pandemian vuoksi. Tästä huolimatta, Sanchez/Salazar-pari voitti 3 titteliä 11 turnauksesta ja hävisi Master Finalin finaalissa vuoden numero 1, Lucia Sainz ja Gemma Triay vastaan.

Ari haluaa sitten ottaa askeleen eteenpäin. Katalaani kääntyy räjähtävän oikeistolaisen pelaajan puoleen, lempinimeltään "la Dinamita". Soitettuaan vuonna 2020 Ana Catarina Nogueiran, vuonna 2021 Marta Marreron ja Bea Gonzalezin rinnalla, Paula Josemaria janoi titteleitä ja haaveili huipulta. Kahden vuoden ajan Extremaduran pelaaja keräsi kokemusta, mutta ei onnistunut kiipeämään huipulle padel maailmanlaajuinen.

Vuoden lopussa 2020, espanjalaiset päättivät ottaa uuden haasteen yhdistämällä voimansa. Tällä hetkellä tavoite on selvä: tulla uusiksi kuningattareiksi World Padel Tour.

ari sanchez paula josemaria maailma padel 2020 Qatarin voitto

2021: kauniin tarinan alku

Ensimmäisestä turnauksesta lähtien sävy on asetettu. Paula Josemarian ja Ari Sanchezin tarina alkaa Madridista. Ensimmäisessä yhteisessä turnauksessaan kaksi pelaajaa pääsi finaaliin ja voitto kahdessa erässä Lucia Sainzia ja Bea Gonzalezia vastaan, 6/3 6/4.

paula-josemaria-ariana-sanchez Madrid Adeslas

Ensin onnistunut. Paula ja Ari näyttivät lentävän pilvessä, mutta heidän vauhtinsa katkesi äkillisesti Gemma Triayn ja Alejandra Salazarin Alicanten finaalissa, selkeällä ja virheettömällä tappiolla 6/1 6/0. Tämä finaali merkitsee kaksi vuotta kestävän kilpailun alkua.

Tämän ensimmäisen kauden aikana Paula ja Ari kilpailevat peräti 10 finaalissa ja voittavat 5 turnausta. Huolimatta voitosta Madridin mestarin finaalissa suuria kilpailijoitaan Triayta ja Salazaria vastaan, Sanchez ja Josemaria päättävät vuoden 2021 1170 pistettä jäljessä päälle Gemma ja Alejandra.

2022: menestyksen ja turhautumisen välillä

"Magic Ari" ja "Paula Dinamita" Hän halusi voittaa kaiken vuonna 2022 ja tulla kiistattomaksi kierroksen kuningattareksi. Vain yksi este oli heidän tiellään menestykseen, Gemma Triay ja Alejandra Salazar.

Vuonna 2022 Paula Josemaria ja Ari Sanchez edistyvät poikkeuksellisesti, he saavat luottamusta ja nousevat 18 kertaa finaalissa 21 turnauksessa. Luvut ovat vaikuttavia, mutta finaalissa molemmilla pelaajilla ei ole luottamusta. Käytössä 18 finaalia pelattu, Paula ja Ari voitti vain 7. Jokaisessa ratkaisevassa vaiheessa he kohtasivat finaalissa Gemman ja Alejandran. Gustavo Pratton pelaajat hallitsivat jatkuvasti vastustajansa. Tästä yhteenotosta tuli nopeasti "Clasico". World Padel Tour. Yhteensä, Triay ja Salazar voittivat 10 kaksintaistelusta 14:stä, jotka kaikki pelattiin finaalissa.

Kaksi paria vaihtavat ykkössijaa läpi kauden. Marraskuussa Paula Josemaria ja Ari Sanchez johtivat mukavasti suoriin kilpailijoihinsa, mutta kaikki muuttui aikana Master-finaali Barcelonassa.

"Finaalien finaali", se, joka ratkaisee kauden 2022 kuningattaret. Gemma Triay ja Alejandra Salazar saapuvat Barcelonaan täynnä luottamusta 4 voiton jälkeen viimeisistä 4 turnauksesta. Ensimmäisellä kierroksella kuitenkin Paula ja Ari hallitsivat keskusteluja ja voittivat ensimmäisen erän 6/3. Toisella kierroksella vaihdot olivat tasaiset, Triay ja Salazar palasivat nopeasti tasa-arvoon ja voittivat kierroksen 6/4. Gustavo Pratton pelaajat johtavat sitten 3/0 ratkaisevalla kierroksella, Paula ja Ari pääsevät lähemmäs maalia. Mutta kuten dramaattisessa käännöksessä, ottelu kääntyy lopulta Gemman ja Alejandran hyväksi, jotka voittivat kolmessa erässä: 3/6 6/4 6/4. Lohduttamattomasti Paula ja Ari kumarsivat ja luopuivat ykköspaikastaan ​​vain 1 pisteellä.

Niin lähellä tavoitetta. Kruunu oli niin lähellä Paulalle ja Arille, mutta se vältti heitä. Tämä tappio Barcelonassa tahrasi kauden, joka oli kuitenkin upea. Henkisesti he ovat alimmillaan, mutta eivät aio luopua yhteisestä tavoitteestaan. Paula ja Ari päättävät vaihtaa valmentajaa ja ovat jo keskittyneet vuoteen 2023.

2023: historiallinen vuosi

Hyvästi Gustavo Pratto, hei Claudio Gilardoni. Jälkimmäinen on myös tunnettu maailmassa padel. Claudiolla on aina ollut erityinen side Gutiérrezin perheeseen. Sanyon koulutuksen lisäksi hän teki myös yhteistyötä Cristianin kanssa. Mutta vuodelle 2023 hän omistautuu enemmän kahdelle uudelle nuggetilleen, Arille ja Paulalle.

Josemaria ja Sanchez aloittavat kauden lentävästi. Abu Dhabi Masters on vuoden ensimmäinen "Clasico" -tapahtuma. Tällä kertaa, etu kääntyy Paulan ja Arin hyväksi, joka voittaa kahdessa erässä 6 / 3 6 / 3. Sanchez ja Josemaria osoittavat olevansa enemmän valloittajia ja ovat vahvistaneet luottamustaan ​​offseason aikana.

Paula Josemaria ja Ariana Sanchez WPT Abu Dhabi Mastersin välierähalaus

Kauden ensimmäinen "hikka" tapahtuu Etelä-Amerikan kiertueen aikana. Argentiinassa Claudio Gilardonin suojeltavat yllättivät välierässä Bea Gonzalezin ja Marta Ortegan, minkä jälkeen he kärsivät samanlaisen tappion Chilessä puolivälierissä Jenseniä ja Castelloa vastaan. Paraguayssa Ari ja Paula kohtaavat ikuiset kilpailijansa finaalissa, mutta tällä kertaa Gemma ja Ale ottavat yliotteen ja voittavat 7/6 7/6. Yksi kaikkialla, pallo keskellä.

Siitä hetkestä lähtien kaksikko napsahti ja voitti kaiken tiellään. Seuraavien neljän finaalin aikana Sanchez ja Josemaria kohtasivat järjestelmällisesti Triayn ja Salazarin, ja tällä kertaa "Magic Ari" ja "Paula Dinamita" ovat vastustamattomia ja voittavat joka kerta. Tappiot kuulostavat sitten vasaran iskulta Gemmalle ja Alejandralle. Sen jälkeen Triay ja Salazar eivät enää voittaisi palkintoja yhdessä. Madrilenilaisen loukkaantumisen jälkeen viime toukokuussa Gemma päätti yhdistää voimansa Marta Ortegan kanssa.

Tällä kaudella Paula ja Ari ovat esimerkillistä täydentävyyttä, ylitsevuotavaa päättäväisyyttä, mutta ennen kaikkea puhdasta ja raakaa lahjakkuutta. Huolimatta kahdesta merkittävästä tappiosta Premier Padel Roomasta ja Madridista, espanjalaiset voittivat edelleen Philippe-Chatrierin Roland-Garrosissa. Mikään ei näytä pysäyttävän heitä. Vuonna 2023 Paula ja Ari ovat kypsyneet ja kehittyneet taitavammiksi ratkaisemaan tärkeitä hetkiä.

• Josemaria/Sanchez vs Triay/Salazar
Triay Salazar vs Josemaria Sanchez

Malagassa, he olivat yhtä suuret kuin Gemma Triayn ja Alejandra Salazarin 23 nimikettä. Tällä uudella voitolla Madridissa he voittivat omansa 24. tittelin 40 finaalissa pelataan World Padel Tour ja tulla maailman historian toiseksi paras pari Padel Torni, aivan takana Alayeto-sisarukset ja heidän 32 arvonimensä.

• JJosemaria / Sanchez 2022 vs Josemaria / Sanchez 2023
Josemaria Sanchez 2022 vs Josemaria Sanchez 2023

Kausi on vielä pitkä, mutta Paula ja Ari eivät ole koskaan olleet lähempänä tavoitettaan. Tänään he osoittivat jälleen olevansa kiistattomia kuningattareita padel maailmanlaajuinen. He ovat vain 8 tittelin päässä Gemelas Atomikas -ennätyksestä, ja pelissä on vielä 9 turnausta. World Padel Tour. Kuka tietää, Barcelonan Master-finaalin aikana heistä voisi ehkä tulla paras pari World Padel Tour koskaan tiedossa.