Tänä viikonloppuna järjestettiin useita turnauksia. Vaikka jotkut eivät voineet toteutua, toiset menestyivät hyvin, houkuttelivat paljon osallistujia ja esittivät suuren näyttelyn. Takaisin viikonloppuna padel klubit, jotka ovat tarjonneet P250: n.

• Loges tenniskerho

Paljon kiitoksia kaikille padel ja osallistujat (24 miesten joukkuetta, 10 sekaryhmää) pelitasosta, ilmapiiristä ja otteluiden intensiteetistä tässä yhteydessä, jota me kaikki arvostamme. Kuten jokaisessa turnauksessa, aurinko oli siellä. Finaalissa Ruiz de Conejo / Legall -pariskunta voitti De Verren / Lonclen kolmessa suorassa sarjassa.

• Tc Bourg de Peage

Coffin / Durand-voitto ja kesäturnauksen loppu.
Viimeinen ryhmä piti kaikki lupauksensa kolmella läheisellä ottelulla.
Hieman kireässä ottelussa Loïc Lemarie ja Olivier Le Cleach -pariskunta hävisi 6/4 6/4 Bourcains Caillet Maximea ja Jean Laumontia vastaan, ennen kuin epäonnistui kaksinkertaisten tittelien haltijoita Julien Coffinia ja Jean-Sébastien Durand 10 vastaan. / 8 kuumassa kiistanalaisessa super-tie-breakissä. Coffin / Durand näki kolminkertaisen hallitsemalla Bourcains 6/3 7/5 -pelaa eikä peloissaan toisessa erässä, koska he johtivat taskussaan 5/2 tauon ennen kuin nostettiin 5/5 ja päätettiin kaksi peliä myöhemmin.
Hieman aikaisemmin iltapäivällä Julien ja Sylvain Charnay Jeu Setiltä Padel otti parhaan sekä 4. sija Jules Vauthierin ja Christophe Beroudin säveltämässä parissa. 6. sija on Theo Silvestre ja Patrice.
Aikaisin kana näki Blache-isän ja pojan, alias Anthony ja Jean Charles, dominoinnin saavansa 7. sijan Boris Ravanellon ja Cédric Ricoun edellä, sympaattinen pari Thuc ja Nordi Bioud sijoittuivat yhdeksänneksi.
Lämpimän auringon alla ja noin 35 ° C: n kuumuudessa keskipäivällä, ja kahden erittäin tiukan erän jälkeen, jotka saatiin päätökseen samanlaisilla pisteillä 2/7 6/7, tietullipari Guillaume Fournel ja Jean Jamin Laubies veivät parhaan Stephane Fraun ja Guillaume Sarthou. Heille 6. ja 10. sija, joista 11. on jo myönnetty Christianille ja Romulle edellisen päivän jälkeen ja Romun tenniskyynärpäälle.
Seuraava kokous 21. ja 22. syyskuuta sekoitetun P100: n kanssa.
  • Au Padel de la Vièreä pelattiin useita turnauksia Padel äärettömyys

Miesten P250-sarjassa nähdään Florent Magnierin ja Jean Marc Lagloiren voitto Quentin Massolista ja Baptiste Sendrasta. Useita P100-malleja pelattiin myös. Naisten P100 voitti Mathilde Serin ja Cécile Bertheas Christelle Sanchezia ja Andrea Fidalgoa vastaan. P100-miehet lähtivät jälleen Matthieu Mazuren ja Florent Cavalierin käsiin, jotka irrottautuivat Jacky Pontista ja Patrice Rigolotista. Lopuksi sekoitetun P100 voitti Cécile Bertheas ja Nicolas Boutier Mathilde Seriniä ja Medhi Bescherasta vastaan.

• Padel Horisontti

Faivre ja Poitevin Créteilissä. Joukkue Padel Horisontti ja 4Padel de Créteil järjesti ensimmäisen kauden 250/2019 P2020-turnauksen. Maxime Poitevinin ja Stan Faivren duo voitti tittelin.
Se oli ensi-iltojen viikonloppu klo 4Padel Créteililtä. Ensimmäiseen turnaukseen Padel Horizon kumppanuudestaan ​​Cristolien-klubin kanssa Maxime Poitevin / Stan Faivre -pari voitti ensimmäisen tittelin P250: ssä. Portierilla / Etienillä (4-6, 6-3, 6-4) voitetun pihdillä voitetun välierän jälkeen he hävittivät finaalissa Desnos / Swaenepoelin 6-2, 6-0. Jälkimmäiset olivat viikonlopun sensaatio seitsemällä pelillä kahdessa päivässä, koska he tulivat karsinta-altaista.
Tälle kauden 2019/2020 ensimmäiselle turnaukselle Padel Horizon keräsi viikonlopun aikana 24 paria. Seuraava kokous on P500-miehet, joka pidetään 12. ja 13. lokakuuta 2019.
  • 4Padel Strasbourg

17 joukkuetta alussa finaaliin välillä Gruber Nicolas / Thibault Léonet ja Anthony Kolhmann / Tiphaine Holderbach, jälkimmäinen voitti 6/1 6/3.