Alicanten paahtavan auringon alla ja La Nucian seuran kentällä numero 1 ranskalaiset kohtasivat kokeneita espanjalaisia ​​vuoden EM-kisoissa. padel Seniorit +. Yli vuoden haaveiltu finaali, joka oli joukkueen tavoite numero 1.

Ja upea hopeamitali Ranskan joukkueelle!

Sorel / Lambregts: "Puntos de Oron" paha

Kauniin Marseillen jälkeen ranskalaiset aloittivat kohtaamisen ensimmäisellä ottelulla vastustaen tavallista paria Géraldine Sorel ja Emmelien Lambregts mahtavaa Barbara Alcantaraa ja Lucia Iborraa vastaan. Ranskalaiset naisemme saivat hyvän alun, mutta kolme puntos de oroa toi Espanjan etuajassa. Ensimmäinen erä päättyi 6-2 Espanjan hyväksi. Kirottu puntos de oro!

Huolimatta uusien taktisten ratkaisujen etsimisestä ja ranskalaisten pelaajiemme merkittävästä vastustuksesta, espanjalaiset säilyttivät johtonsa koko ottelun ajan. Lopulta he voittivat toisen erän 6-2 ja sinetöivät ensimmäisen pisteen Espanjalle.

Toisessa ottelussa kapteeni Amélie Détrivière pelasi yhdessä Julie Pecastaingin kanssa Nuria Monteroa ja Nuria Rivaa vastaan. Ranskalaiset yrittivät saada itsensä valtaan ensimmäisessä erässä, mutta kahden espanjalaisen pelaajan poikkeuksellinen käsi antoi heille mahdollisuuden vastustaa hyökkäyksiä ilman suuria vaikeuksia. Ensimmäinen erä päättyi 6-3 Espanjan hyväksi.

Pronssi naisten Euro Senior Plus -mestaruuskilpailut

Nousu… turhaan

Myöhemmin ranskalaiset muuttivat taktiikkaansa ja sijoittivat pallon paljon paremmin, vaihtelivat alueita ja pelasivat rauhallisemmin. Vaikka he olivat tappiolla 3-1, tunsimme pelin kääntyneen päinvastaiseksi. Enemmän jaloissa kuin espanjalaiset ja tarttuvammat, he onnistuivat palaamaan sidottuina, 3 kaikkialla. Keskustelut olivat pitkiä ja kiihkeitä. Tilanne oli 4-4, sitten taukojen ja taukojen jälkeen 5-5. 6-5 Espanjalla oli ottelupallo punto de orossa… loistavasti pelastettu!

Tasapelissä espanjalaiset siirtyivät johtoon 4-1 ja sitten 5-3. Amélie ja Julie kuitenkin uskoivat siihen edelleen kuumeisten espanjalaisten edessä. Paluu oli käynnissä, ja ranskalaiset naisemme päättivät tämän välierän 7-5 voittamalla viimeiset 4 pistettä.

Toivoa oli, mutta organismit vaikuttivat. Kolmannen erän alussa Amélie ja Julie olivat hieman vähemmän edellä ja löysivät nopeasti 3-0:n jälkeen. Espanjalaiset muuttivat jälleen strategiaansa olemalla hieman aggressiivisempia. He päättivät tämän viimeisen erän, tämän ottelun ja kokouksen lukemin 6-2, hieman yli 2 tunnin jännityksen jälkeen. Julie ja kapteeni Amélie voivat olla ylpeitä suorituksestaan.