Erittäin kiireinen viikonloppu kilpailuissa, jotka ilahduttivat sekä katsojia että katsojia WPT-suoratoistossa tai Padel Mag ja FFT. Palataanpa takaisin kansainvälisten ja kansallisten kilpailujen tuloksiin. Parhaista padel maailmalle P100: een P2000: n kautta 4: stäpadel Valenciennes, tässä tapahtui tänä viikonloppuna.

WPT

• Logroño Open oli kahden upean finaalin kohtaus. Ensinnäkin miesten joukossa Maxi Sanchez / Sanyo Guttierezin voitto Paquito Navarroa / Juan Lebronia vastaan ​​pisteillä 7/6 7/6. Naisten joukossa Marta Ortega / Marta Marrero -parin uusi voitto, tällä kertaa enemmän ripustettu (3/6 7/5 6/3) viime kauden kumppaneitaan Ari Sanchezia ja Alejandra Salazaria vastaan.

P2000

• 4Padel Valenciennes sai FFT Padel Tour. P2000 miehet ja P2000 naiset. Vaikka naisten vati oli määrältään hieman kevyt, laatu oli siellä. Voitto Mélissa Martinille ja Léa Godallierille Meites/Ligiä vastaan. Miesten joukossa on huomioitava erittäin kauniiden parien läsnäolo, mikä teki tästä turnauksesta menestyksen esitetyn pelin laadulla. Herkkua silmille ja kouluille padel. Voitto Bergeron / Blanqué-parille Maigret / Tisonia vastaan ​​pisteillä 7/6 4/6 7/5.

Le FFT Padel Tour Valenciennes Godallierille / Martin ja Bergeron / Blanqué

Ranskan mestaruus

• Yvelines-komitea sai Ranskan miesten mestaruuden karsintavaiheet. Erittäin ystävällisessä ilmapiirissä ja auringon alla 9 joukkuetta kilpaili toisiaan koko päivän. Ryhmäkilpailujen jälkeen 4 joukkuetta pelasi välierät, finaalin ja kolmannen sijan. Voittajat ovat Coirault / Amato, jotka voittivat Duchesne / Lefebvre -parin koukussa (3/6 7/6 4/6). Kolmas sija on Maujoin / Faivre.

P250

• Bruyèresin keskusta (Pau) järjesti P250-miehet, jotka Berthelot / Lamblin-pari voitti Gonzalez / Majdoubi vastaan.
  • Le Padel Club Albigeois tarjosi Occitanin ensimmäisen kierroksen Padel Infinity Tour 2019. Yhteensä 30 joukkuetta tälle P250-miehelle. Cavalier / Canion voitti Alma / Conffignalia vastaan ​​pisteillä 7/6 6/1. Kolmas sija on Monfferan / Puech.
  • Padel Harrastajat (Casa Padel) järjesti P250-miesten ja naisten. Naisten puolella Le Moigne / Batistan voitto Lochonista / Somarribasta. Miesten joukossa erittäin hyvä finaali, jossa Fonseca / Marchal voitti Munoz / Meddahin pisteillä 7/5 2/6 7/5.

P100

• TCM5 (Lyon) järjesti miehet P100, voitti Foulon / Ouerdi vastaan ​​Margerit / Margerit.
  • Viisi La Rochelle järjesti P100-miehet. Martin / Diringer voitti 8 joukkuetta tälle arkipäivän turnaukselle Willem / Descubesia vastaan.

muut

• Lorgues Tc: n oli lykättävä turnaustaan ​​sateen vuoksi 01. ja 02. kesäkuuta.

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.