Melkein historiallinen menestys padel Ranskalaiset Eurooppa-kisojen aikana, kun taas Thomas Leygue ja Lucile Pothier loivat yllätyksen pääsemällä välieriin. Ranskalainen pari otti vastaan ​​mahtavan portugalilaisen puolen, johon kuuluivat Miguel Deus ja Catarina Vilela, jotka sijoittuivat turnauksen kolmanneksi.

Peli oli todellinen taistelu. Lopulta Portugalin joukkue onnistui voittamaan ensimmäisen erän lukemin 7-5. Tämä ei kuitenkaan estänyt Leyguea ja Pothieria, jotka jatkoivat taistelua päättäväisesti.

leygue pothier deus portugali ranska eurooppalaiset pelit

Toisessa erässä ranskalainen pari osoitti kaiken päättäväisyytensä ja onnistui ottamaan ottelun hallintaansa ja voitti toisen erän lukemin 6-3, mikä toi ottelun takaisin tasapeliin.

Kolmatta erää hallitsivat Leygue ja Pothier, jotka pitivät jatkuvasti paineita vastustajiaan kohtaan. Heidän vankka ja aggressiivinen pelinsä tuotti vaikuttavia tuloksia, mikä johti heidät voittamaan lopullisen erän lukemin 6-2. Ansaittu voitto ranskalaiselle parille, joka pysyi keskittyneenä ja päättäväisenä koko ottelun ajan.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun ranskalainen pari on päässyt Euroopan kisojen välieriin. Thomas Leygue ja Lucile Pothier osoittivat potentiaalinsa yhdessä voittamalla vakiintuneen siemenen.

Iltapäivällä kahdella muulla ranskalaisparilla on myös mahdollisuus liittyä Leyguen ja Pothierin kanssa oman kategoriansa välierissä. Nämä ovat Tison / Maigret ja Ginier / Pothier, jotka pyrkivät loistamaan ranskalaisia ​​värejä tämän kilpailun aikana. Lucile Pothierille voitto luokassaan antaisi hänelle mahdollisuuden päästä tuplaan näissä Euroopan kisoissa.