Kuka olisi voinut lyödä vetoa tällaisesta finaalista Acapulcossa, jossa ei ollut hyvä olla sijoittumassa naisten arvonnassa. Kilpailun alusta lähtien olemme todistaneet todellista joukkomurhaa naisten keskuudessa.

Hyvin nopeasti, Josemaria / Sanchez, Triay/Fernandez tai Salazar/Icardo vapautettiin. Jäljelle jäi vain Delfi Brea et Bea González (TS2). Valitettavasti superpibas eivät pystyneet tekemään paljoa semifinaalissaan ja olivat myös poissa.

Kyseinen hakemisto : meillä on oikeus täysin uuteen finaaliin Acapulcossa.

Riera/Araujo, kokemukseen

Päivän ensimmäiset finalistit ovat Virginia riera et Sofia araujo. Jälkimmäinen voitti parin Andrea Ustero / Alejandra Alonso kolmessa sarjassa: 4/6 6/1 6/4.

Ensimmäisessä erässä kokeneempi pari kamppaili saadakseen pelinsä käyntiin. Joistakin virheistä huolimatta Andrea ja Alejandro, kaksi nuorta espanjalaista pelaajaa, voittivat tämän kokouksen ensimmäisen erän.

Tämä ensimmäisen kierroksen tappio herätti Riera/Araujon. Kahden pelaajan oli pelattava vain kahdessa muussa erässä, laadukkailla ompeleilla. Siksi he pääsivät tämän Meksikon BKTP P1:n finaaliin.

Jess Castello ja Claudia Jensen ylittävät Brean/Gonzalezin

Pieni tunne toisen naisten semifinaalin aikana Delfi Brea et Bea González. superpibas pari putosi kahdessa lyhyessä erässä Jessica castello / Claudia jensen. Nämä jälkimmäiset pakottivat itsensä 7. 5/6.

Se on jumissa kauden alussa Delfi Brea ja Bea Gonzalez, jotka eivät pysty siihen. Varmasti Riadin P1:ssä oli finaali, mutta Dohan jälkeen tunnemme jo nopeuden menettäneen. superpibas jotka eivät löydä tietä takaisin voittoon. He olivat kuitenkin äärimmäisiä suosikkeja jälkeenpäin Josemaria/Sanchezin eliminointi.

Jessica Castello ja Claudia Jensen pelaavat heidän ensimmäinen finaalinsa parina tällä kaudella. Siksi he tapaavat Sofia Araujon ja Virginia Rieran yrittääkseen voittaa tittelin.

Naisten finaali alkaa klo 17h (eli keskiyö, Ranskan aikaa). Ilmeisesti sitä seurataan suorana ja kokonaisuudessaan Youtube-kanavalla Premier Padel.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.