Padel Magazine - Tämän Granadan kansainvälisen avoimen tapahtuman jälkeen, jossa nähtiin maailman eliitti padel paraatin urheiluhallin läpi, tarvitaan siis yhteenveto osallistuvista voimista. Lähennetään näitä maailman numeroita 1, jotka voittivat tämän Granadan WPT: n kätevästi sekä naisille että miehille.

Carolina Navarro ja Cecilia Reiter paitsi voittivat tämän avoimen, myös sammuttivat tulipalon murskaamalla kilpailun. Maailmanluokan lähimmät takaa-ajajat eivät edes onnistuneet saavuttamaan neljää viimeistä. Siellä oli kuitenkin syytä epäillä, koska he olivat voittaneet vain 2 turnausta kauden alusta lähtien, puhumattakaan negatiivisista esityksistä, jotka viittasivat mullistukseen rankingissa.

Mutta he vastasivat läsnä. He eivät käyttäneet tätä tilaisuutta palauttaa järjestys ja heillä on selvästi mahdollisuus pysyä huipulla. Kaksoset, Mapi ja Majo Sánchez Alayeto, ottelu ei ollut helppoa, koska jokainen sarja ripustettiin. Toinen sarja ei ollut kaukana kääntymisestä Mapin ja Majon eduksi, koska he johtivat 2-5 ennen kuin näkivät padel Liity heihin, ohita heidät ja voita 6/4 7/5.

“Las Reinas” on vakiinnuttanut paikkansa.

Miehille se oli myös maailman ykkönen, joka voitti “Mysticas” -pokaalin Granadan WPT: ssä. He tekivät jopa huonommin, kun he tekivät 1 setin 3: lle historiallisia kilpailijoita Juan Mieresia ja Pablo Limaa vastaan. 0 vuotta ylivaltaa padel maailma ja Bela-Diaz-pari ovat edelleen nälkäisiä tittelistä. He haluavat tehdä historiaa ... Se on jo tehty.

Voittaessaan tämän ottelun 7/6 6/4 6/3, Espanjan ja Argentiinan pari on voittanut Murciasta, joka on kauden 9. tittelinsä.

Prinssit kuitenkin yrittivät ... turhaan. Kuinka repiä seinä? Prinssien on vastattava tähän kysymykseen ja löydettävä oikea strategia heidän voittamiseksi. 55 pelatusta pelistä Bela-Diaz hävisi vain 3 peliä: Madridin WPT: n prinssejä vastaan, suorassa karsintavaiheessa La Coruñassa yllättävää Tamame-Ceperoa vastaan ​​ja lopulta Cristian Gutiérrezia ja Matías Díazia vastaan ​​puoliksi. Saint-Marien finaali. Ja siinä kaikki.

Tässä Granadan WPT-finaalissa Juan ja Bela olivat erehtymättömiä ratkaisevilla hetkillä. Ensimmäisen sarjan tie-breakin aikana kuninkaat olivat vain uskomattoman tehokkaita. Tämän ensimmäisen sarjan lisäksi prinssit eivät voineet tehdä paljon.

He keräävät 25 peräkkäistä voittoa ... Emme näe, milloin ja miten he voisivat hävitä pelaamalla näin.