Kuten joka vuosi tästä eteenpäin, ensimmäinen turnaus padel-nojatuoli kauden pidettiin Billy-Berclaussa.

Tämän tapahtuman toinen versio oli todellinen menestys: lämmin vastaanotto, upeat rinteet ja erittäin miellyttävä sisäklubi. Erotuomari Romain toivotti tervetulleeksi kymmenen joukkuetta, jotka jaettiin kahteen viiden hengen ryhmään.

Kilpailu alkoi maanantaina 19. helmikuuta klo 9, 30 radalla. Pystyimme havaitsemaan kaikkien edistymisen ja erittäin hyvien pelaajien saapumisen radalle, erityisesti nuoren Maxime Cabannen Baskimaalta ja Thomas Giardinon Hyèresistä Varissa. Tervetuloa Padel nojatuoli!

Ensimmäinen päivä päättyi neljään otteluun, joissa kaikki pelaajat pelasivat.

Neljä parasta joukkuetta kohtasivat neljän finaalin tiistaiaamuna.

Ensimmäisessä semifinaalissa Robin ja Laurent kohtasivat Sébastienin ja Tonyn. Robin ja Laurent selvisivät voittajina pisteillä 6/2 6/4.

Toisessa semifinaalissa Dorian ja Nicolas kohtasivat Laurentin ja Olivierin. Dorian ja Nicolas voittivat tuloksella 6/1 6/0.

Mainitsemisen arvoisia ovat myös kaikki tiistaina päivän aikana pelatut rankingottelut.

Finaali pidettiin klo 14, jolloin Robin/Laurent kohtasi Dorianin/Nicolasin. Robin ja Laurent voittivat kauden ensimmäisen turnauksensa tuloksella 30/6 1/6. Näimme erittäin hyviä, erittäin korkean tason otteluita semifinaalissa ja finaalissa.

Huomaa, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun Robin ja Laurent pelasivat yhdessä. Jatko-osaa on ilmeisesti tulossa, koska he aikovat soittaa yhdessä P250:n aikana Tarbesissa lokakuussa 2024.