Valtava tunne au P1000 4-vuotiaat naisetPadel Bordeaux parin eliminoimisen kanssa Détrivière/Martin (TS1) kirjoittaja Émilie Loit ja Marie Lefevre (TS9).

LEFEVRE LOIT MARTIN DETRIVIERE

Kaksi ensimmäistä erää koukussa

Tiesimme sen, meidän oli oltava varovaisia ​​Lefevre/Loit-parin suhteen. Tässä turnauksessa sijoittui vain sijalla 9, kaikesta huolimatta erittäin hyvä joukkue löytyi neljännen radaltaPadel. Emilie Loit, entinen kansainvälinen tennispelaajaja Marie Lefevre, ranskalainen numero 11, oli kaikkea häiritä kylvetty 1.

Ensimmäinen erä ei kuitenkaan osoittautunut Marien ja Émilien hyväksi, koska he hävisivät erän julmalla Melissa Martin. Mutta kuten edellisenä päivänä, ensimmäinen siemen katkesi alusta alkaen toisessa näytöksessä. Tällä kertaa vaikka Mélissa ja Amélie onnistuvat palaamaan maaliin, he tulevat ulos ottelustaan ​​​​vähän ja tehdä enemmän virheitä, joka maksoi heille toisen sarjan.

Voitto Lefevre/Loitille

Kolmannessa, Marie ja Émilie esittelevät parhaansa padel ja jatkat Mélissan ja Amélien vaivaamista. Kaksi vasenkätistä vaikuttivat paljon, jotka horjuttavat vastustajiaan täysin. He tuplaavat tällä kierroksella ja huolimatta heidän keskimääräisestä pelistään, minkä seurauksena he menettävät tauon, he eivät jätä Martinille ja Détrivièrelle mitään mahdollisuutta tavoittaa heidätmahdollisuuksista huolimatta.

STATISTICS LOIT LEFEVRE P1000 4PADEL

Voitto kolmella kierroksella ulkopuolisten : 3/6 6/4 6/3. se on Emilie Loitin ensimmäinen finaali hintaan 1000. Emilie ja Marie löytävät parin uudelleen Denechau/Boura (TS2), joka voitti 4. siemen, Majdoubi/Bergaud : 6/3 1/6 6/2.

Finaali löytyy, kokonaan ja livenäOn Padel MagTV, From 13h30 :

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.