Suuri päivä tälle ensimmäiselle Open P1000:lle MAM'Soccer 5:ssä Padel.

MAM'Soccer 1000:n P5:n ensimmäisessä neljännesfinaalissa Padel, Rémy Gourre / Norman Sanchez, sijoittuva numero 3, kohtaavat Timéo Fonteny / Thierry Malacamp, sijoittuva numero 7.

Fonteny ja Malacamp voittivat tie-breakin ensimmäisen erän lukemin 7/6 osoittaen vahvaa henkistä kestävyyttä. Gourre/Sanchez kuitenkin taisteli takaisin ja voitti toisen erän 6/1, jota tuki Sanchezin tasainen suoritus kentällä.

Kolmas erä osoittautui kireäksi, ja molemmat joukkueet taistelivat jokaisesta pisteestä. Fontenyn / Malacampin ponnisteluista huolimatta Gourre / Sanchez onnistuivat pakottamaan toisen tie-breakin.

Säästettyään kaksi ottelupistettä Timéolle ja Thierrylle, kolmas oli oikea Gourre / Sanchez, joka lopulta sinetöi voiton pisteillä 3/6 7/6 1/7.

MAM'Soccer 1000:n P5:n toisessa puolivälierissä Padel, Nicolas Molinero ja Alexandre Toppin, sijoitetut numerolla 4, kohtasivat Valentin Durandin ja Thomas Seuxin, jotka sijoittuivat numerolla 5.

Ottelu ratkesi ratkaisevasti ensimmäisen erän lopussa, jossa Durand / Seux sai kolme palloa palata lukemiin 6-6, mutta hävisi lopulta 7/5.

Toisessa erässä he jäivät nopeasti 4/1 taakse. Huolimatta yrityksistään päästä takaisin tasolle 4/4, he lopulta romahtivat ja hävisivät setin 6/4.

Toppinin vahva käsi ja Molineron vahva puolustus olivat ratkaisevia tekijöitä 5. siementä vastaan.

Lopputulos: 7/5 6/4.