Lopeta taputus P1000 Maisons TE.HO/Mastellotto TP de la Pommeraie. Käänteitä täynnä olevan viikonlopun jälkeen Normandialla on mestarinsa: Dylan Guichard ja Maxime Forcin.

Tämän finaalin ensimmäinen kierros oli yksipuolinen. Normandian mailla Guichard ja Forcin ottivat edun hyvin varhain jättäen Maigretin ja Thévenotin kiinni maahan. Pörsseissä aggressiivisempi ja yritteliäsempi, ykkönen siemen erottuu erittäin hyvin pisteissä. Ensimmäisen kierroksen voittoon ei mene yli kolmekymmentä minuuttia: 1-6.

Tämän toisen näytöksen alku ei olisi ollut yhtään miellyttävämpi siemen numero 7. Jos Adrien Maigret ja Florent Thévenot onnistuvat pyyhkimään kaksi taitepistettä, ratkaiseva piste riittää nostamaan Dylan Guichardin ja Maxime Forcinin takaisin johtoon. lyijyä ja ensimmäinen tauko taskussaan. Maigretilla ja Thévenotilla oli kuitenkin mahdollisuus katkaista tauko tilanteessa 4-3. Ne luovat mahdollisuuksia, mutta eivät koskaan pysty muuttamaan niitä. He menettivät toisen ratkaisevan pisteen ja menettivät toisen mahdollisuuden palata maalintekoon. Se riitti Guichard/Forcin-parille, joka voitti mestaruuden vain tunnin pelin aikana.

Lopputulos: 6-1, 6-4.

STATISTICS-FINAL-P1000-CAEN

Adrien Maigret ja Florent Thévenot saattavat katua, varsinkin toisessa erässä. Seitsemän menetettyä taitepistettä riisti heiltä sankarillisen paluun. Dylan Guichard ja Maxime Forcin tekivät omalta osaltaan erittäin hyvän padel koko tämän P1000:n ajan ja voitti loogisesti tämän ensimmäisen Normandian turnauksen.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.