Padel Horisontti pitää mestarinsa kolmen päivän intensiivisen kilpailun jälkeen näissä kaksi urosta ja naaras P1000 !

Pystyit seuraamaan kahta finaalia Padel MagTV, jossa ensimmäisessä kierrossa naisten finaali. Tämän kokouksen päätteeksi sijoitetut 1 Alexise Duchêne et Charlyne Tonda kukisti kakkossijansa Cassandra Senjean et Lorie Pelan.

Duchêne/Tonda ylivalta

Iltapäivän ensimmäisessä finaalissa löysimme Alexise Duchêne et Charlyne Tonda, turnauksen ykköspari. Tässä ottelussa ei ole ollut paljon jännitystä vastaan Cassandra Senjean et Loris Pelan.

Ensimmäisen erän voitti loogisesti Duchêne/Tonda-pari, erittäin vahva ottelun alussa. He tiesivät kuinka hallita keskustelujen alkua täydellisesti, voittamalla 6/2.

Toinen kierros oli kuin ensimmäinen. Jälleen kerran, Alexise ja Charlyne ovat ohjasivat venettään täydellisesti voittaa tässä kokouksessa.

Lopullinen voitto: 6/2 6/3.

Romain Sichez ja Jérôme Inzerillo lentävät finaalin läpi

Miehillä finaali oli yhtä yksipuolinen kuin naisilla. Radalla löysimme parin Romain Sichez / Jérôme Inzerillo (TS1), vastustaa Benjamin Tison / Dimitri Huet (TS3).

Katko saavutettiin hyvin varhain ensimmäisellä kierroksella turnauksen 1. sijalle. Romain Sichez ja Jérôme Inzerillo aloittivat kokouksen täydellisesti, pelaa reilusti joka kerta. Toisen tauon ansiosta he voittivat helposti tämän ensimmäisen erän: 6 / 3.

Ensimmäisen erän tappio on vahingoittanut Ben Tisonia ja Dimitri Huetia erittäin pahasti. Peli on asennettu vasempaan diagonaaliin, Benjamin joutui asettumaan keskelle, avaamalla kylkensä useaan otteeseen, jolloin Romain Sichez ohittamaan sen linjaa pitkin. Jopa Ben Tison, jonka tunnemme vahvasta puolustuksestaan, vaikutti tässä ottelussa erittäin ovelalta ja teki tavallista enemmän virheitä.

Tulostaululla pelit menevät ohi ja Tison/Huet-pari on lyöty vahvasti tässä toisessa erässä: 6/0.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.