Juliste finaaliin P1500 4PADEL Créteil tunnetaan. Louise Bahurel et Elodie Invernon tulee tapaamaan Lucile Pothier et Camille Sireix otsikkoa varten. Kaksi joukkuetta, joilla on sama paino rankingissa (19), varmistavat, että he pääsevät finaaliin.

Louise Bahurel ja Élodie Invernon puolestaan ​​jatkavat terveyskävelyään tällä P1500 4:lläPADEL Créteil ja nämä ovat Alexise Duchêne et Charlyne Tonda joka maksoi hinnan. Bahurel/Invernon voitti semifinaalissaan ja voitti 6 / 1 6 / 2, liittyäksesi turnauksen finaaliin.

Ottelu oli hieman tiukempi toisessa semifinaalissa, jossa Lucile Pothierin ja Camille Sireixin oli vaikea päästä eroon. Marie maligo et Melanie Ros. Ensimmäinen erä oli erittäin kilpailuhenkinen, ilman taukoja lukuisista mahdollisuuksista huolimatta. Camillella ja Lucilella oli kuitenkin kaksi settipistettä Marie Maligon tarjoilussa. Lopuksi on odotettava tie-breakin loppuun asti, jotta he voivat voittaa setin.

Toisella kierroksella Sireix/Pothier-parilla on paljon enemmän mahdollisuuksia. 6 taitepistettä vain 1 muunnetusta vastaan. Tämä tauko riittää, koska Lucile ja Camille onnistuivat pitämään sen koko toisen näytöksen ajan. Voitto lopulta Camillelle ja Lucilelle: 7. 6/6.

P1500 semifinaalin tilastot

Tämän P1500 naisten finaali seuraa, klo 14 alkaen, aina täysillä ja livenä Padel MagTV :

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.