Yllätyksiä ei tullut P1500 All In Villefranche-sur-Saônen aikana, jossa ykkönen, Jessica Ginier-Barbier ja Lucile Pothier, voittivat. Pari voitti Tiffany Phaysouphanhin ja Fiona Ligin (TS1) pisteillä 3/6 4/6.

Tämä oli All In Villefranche-sur-Saônen ensimmäinen suuri tapahtuma. Parhaat ranskalaiset pelaajat kutsuttiin kilpailemaan tämän P1500:n aikana. Hierarkiaa kunnioitettiin alusta loppuun, ilman suuria yllätyksiä koko viikonlopun ajan. Phaysouphanh/Ligi-pari teki kuitenkin loistavan esityksen semifinaalissa voittamalla Marie-Amélie Dardainen ja Charlotte Soubrién (TS2).

Finaali oli monimutkaisempi kolmannelle sijalle, kun hän kohtasi Ranskan varamestarit Jessica Ginier-Barbierin ja Lucile Pothierin. Vaikka he myönsivät tauon ottelun alussa, molemmat pelaajat pystyivät reagoimaan nopeasti päästäkseen takaisin peliin. Lopulta kaksi erää riitti Ginier/Pothier-parille voittaakseen tämän P1500:n.

ginier pothier kaikki hintaan 1500

Tapahtuma oli suuri menestys. Monet pelaajat tekivät matkan, samoin kuin suuri yleisö, joka tuli osallistumaan tähän ensimmäiseen kilpailuun. Tämä on lupaavaa seuran tuleville tapahtumille!

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.