Lilian Fouré ja Florian Hue vahvistaa hyvää muotoaan hetkestä hetkeen P1500 Henki Padel, joka julkaisi ranskalaisen numeron 1 Ben Tison ja hänen kumppaninsa Florent Thevenot (135). Toinen benchmark-ottelu parille sen jälkeen hänen erittäin hyvä juoksunsa P1500:lla Padel Kampusareena, jossa hänet sijoitettiin numero 2.

Erittäin tiukka ottelu kahden joukkueen välillä, joka päättyi kolmantena eränä toimivaan supertie-breakiin.

Ottelu koukussa alusta loppuun

Ensimmäinen erä oli erittäin tasainen. Jos Ben Tison ja Florent Thevenot johti useita kertoja 0-30 vastustajiensa palvelussa, tässä ensimmäisessä erässä ei tullut taukoa. Kahden parin välinen ratkaisu kesti tasapelin. Eduksi Lilian Fouré ja Florian Hue tässä ratkaisevassa pelissä, jälleen hyvin lähellä. Pisteet: 7/6 (5).

Toisen näytöksen alusta alkaen pari Fouré/Hue breake ja ottaa johdon. Tison ja Thevenot eivät anna jäädä jälkeen tässä ottelussa ja palaavat välittömästi maalintekoon. Jälleen kerran keskustelut ovat tasaisia ​​ja tämä erä päättyy jälleen tasapeliin. Tällä kertaa se kääntyy Ranskan ykkösen hyväksi, 7 / 6 (4).

Tasapainoinen tapaaminen

Ottelu päättyy siis supertie-breakiin. Tällä kertaa Hue/Fouré-pari hallitsee selkeästi. 1h22 ottelun jälkeen 11. siemen voitti 7/6 (5) 6/7 (4) 10/6. Huomaa, että Florian Hue ja Lilian Fouré voittivat tässä kokouksessa vähemmän pisteitä kuin vastustajansa.

TILASTOT TISON THEVENNOT HUE FOURE

Seuraavaan otteluun Lilian Fouré ja Florian Hue vastakohtana numero 1 siemenelle Pierre Vincent (14) ja François Authier (13).

Benjamin Tisonille ja Florent Thevenotille se on 17. sija, jota on haettava luokitteluotteluissa. Ensimmäisessä kokouksessaan tässä taulukossa he vastustavat sitä Justin Lopes ja Jerome Ferrandez, karsiutunut Seux/Hayeux.

Voit seurata jälkimmäinen P1500 vuoden eteenpäin Padel Mag TV ja kanava Twitch Spirit Padel :

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.