Se on loppu tämä ensimmäinen P500 +45, miehet ja naiset, Espritillä Padel ! Tämän turnauksen finaalit antoivat tuomionsa joidenkin mahtavien otteluiden jälkeen, joita pystyit seuraamaan Padel MagTV.

Miesten joukossa voitto parille numero 6, Loriedo/Pecheral. He vastustivat kaksikkoa Lagloire/Laporte.

Naisten joukossa hierarkiaa kunnioitettiin parin voitolla Caillet/Bouvier (TS1). Hän vastusti kakkossijaansa, toista sijoitusta Turbelin/Lhenry.

Miesten finaali

Miesten finaali on kestänyt yhden erän. Ensimmäisessä näytöksessä keskustelut olivat melko tasaisia ​​kahden joukkueen välillä. hetken aikana, Jean-Marc Lagloire (maailmanvaramestari +55 v.) ja Anthony Laporte olivat pistemäärän edellä. He jopa saivat pallo johtaa 4-1 ensimmäisessä setissä.

A kultapiste Frédéric Loriedo ja Yann Pecheral löysivät tarvittavat resurssit, jotta ne eivät jääneet jälkeen. He jopa onnistuivat palaamaan ja siirtymään johtoon tällä kierroksella ja voittivat lopulta 7-5.

Toinen erä oli paljon nopeampi. Pilvessä yhdeksän Loriedo/Pecheral-pari jatkaa pelejä. Vaihdoissa vähän käytetty Jean-Marc Lagloire tekee paljon virheitä ja vastustajiensa hyökkäysten alla nurkkaan joutunut Anthony Laporte antaa periksi.

Voitto 7/5 6/0 Frédéric Loriedolle ja Yann Pecheralille.

P500 FINAL +45 MEN

Naisten finaali

Tässä ottelussa ei ollut valokuvaa. Delphine Bouvier ja Sandrine Caillet voittivat ottelun loogisesti Delphine Turbelinia ja Isabelle Lhenryä vastaan.

Voimme huomata suuren määrän suoria virheitä tässä kokouksessa. Samoin paljon taukoja. Molemmat sarjat ovat olleet yksipuolisia ja ottelu ei ole venynyt.

50 minuutin pelin jälkeen Delphine Bouvier ja Sandrine Caillet laittoivat 6 / 3 6 / 2 Turbelin/Lhenry-parille.

LOPPU P500 +45 NAISET
Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.