Se on telineen ympärillä Palau Sant Jordi viime WPT-turnauksen aikana että saimme tavata suuren nimen padel vuodesta 1995, Pablo Rovaletti, paremmin tunnettu lempinimi "Pali". Alkuperäinen Mar del Plata on ollut useita vuosia "Tuotepäällikkö" osoitteessa Bullpadel. Hänen tehtävänsä espanjalaisessa yrityksessä on kehittää sen tuotteita niin, että ne mukautuvat parhaiten pelaajien tarpeisiin. Mutta ennen kuin puhumme brändin käyttöönottamista uusista teknologioista, katso nopeasti taaksepäin tämä pelaaja, joka on merkinnyt menneen sukupolven faneja.

"Pali", vanhan koulun pelaaja

"Kenenkään ei pitäisi tuntea minua. (nauraa) Aloitin padel yli 30 vuotta sitten, vuonna 1988. Minulla oli mahdollisuus pelata ammattilaistasolla kaksikymmentä vuotta. Aluksi se oli Argentiinassa. Juuri ennen kuin ensimmäinen pro-rata näki päivänvalon, onnistuimme Javier Maquirrain tulla joksikin maailman ensimmäinen numero 1s. Hän oli joukkueen hyvä, minä vain seurasin häntä. Myöhemmin jatkoin pelaamista Espanjassa ja kun jäin eläkkeelle, päätin luoda oman brändini.

"Vuodesta 2016 lähtien aloin työskennellä Bullpadel. Heidän tavoitteenaan oli valmistaa maailman parhaat palat ilman rajoituksia tutkimukselle ja innovaatiolle. Tämä motivoi minua valitsemaani sopimuksen heidän kanssaan.

"Ammattiradalla on vielä Fernando Belasteguin, jota vastaan ​​pystyin pelaamaan useita vuosia. Alussa voitimme häntä vastaan ​​usein, mutta jossain vaiheessa hän oli se, joka voitti meitä vastaan ​​koko ajan. Ja sitten on myös Juan Martin Diaz. Minulla oli myös mahdollisuus pelata rinnalla Gaby Recan kanssa, josta on nyt tullut erinomainen valmentaja.

"Peli samanlainen kuin minun aikani"

Tämän Barcelonassa pelatun Master Finalin aikana huomasimme, että rata oli suhteellisen hidas verrattuna moniin muihin tällä kaudella. Jotkut ottelut kestivät jopa yli kaksi tuntia ja vaativat pelaajien sopeuttamista peliinsä.Olosuhteet eivät todellakaan sopineet siihen voimakkaaseen tahtiin, johon olemme nyt tottuneet. Siksi halusimme tietää vieraamme näkökulman.

”Minulla on hyvin henkilökohtainen näkemys. On totta, että useiden vuosien ajan se on tapahtunut hyvin nopeasti, mutta emme ole havainneet uusia liikkeitä minun aikani ja nykyhetken välillä. Esimerkiksi, vibora. Löysimme häntä kovemmin minun päivänäni. Nykyään pelaajat ovat paremmin valmistautuneita fyysisesti ja he hyötyvät suuresta voimavarasta, laadukkaista valmentajista. Peli on varmasti nopeampi, mutta silti samanlainen kuin mitä koin. On myös sanottava, että palat ovat muuttuneet valtavasti aikojen saatossa, on tapahtunut suurta teknistä kehitystä. Nykyään on paljon helpompaa saada pallo pois kolmella. Tämän päivän ja entisten palasilla pelaaminen ei liity siihen mitenkään. Sanoisin, että se on suurin muutos."

Pablo Rovaletti

“Paranna palasia joka vuosi”

"Muutama vuosi sitten todellinen muutos oli siirtyminen puinen pala EVA-vaahdolla. Ja myöhemmin lisättiin uusia erittäin hyödyllisiä tekijöitä, kuten palan mukauttaminen painon mukaan, kehysten tekniikka optimoida teho/säätösuhde. Luulen, että klo Bullpadel, me olemme pioneerit tällä alueella ja olemme erittäin ylpeitä nähdessäni, että muutkin tuotemerkit ovat päättäneet tehdä samoin."

”Ennen kuin julkaisemme uuden kokoelman, yritämme usean vuoden ajan parantaa sen muodostavia palasia. Lisäksi erittäin suuren testaajapaneelimme ansiosta voimme suorittaa lukuisia testejä radalla. Pelaan myös useiden pelaajien kanssa akatemiassamme kokeillakseni kaikkia näitä uusia mailoja eri herkkyystasoilla. Tämä vaihtelee ammattilaispelaajista amatööripelaajiin."

”Myynnissämme olevat palat on varustettu samoilla tekniikoilla kuin pelaajien mailat. Ainoa ero, joka voidaan huomata, on räätälöinnin yksityiskohta, kuten lisätty paino. 10 vuotta sitten julkaisimme painojärjestelmän, jonka avulla pystyimme räätälöimään jokaisen palan kunkin pelaajan painon mukaan. Siksi yritimme siirtää tämän ominaisuuden ammattilaiselta amatööriksi. Näin ollen myös vapaa-ajan pelaajat pystyivät personoimaan mailaansa, koska haluamme ennen kaikkea tämäntyyppisten pelaajien kehittyvän. Nykyään jatkamme muutama vuosi sitten lanseerattujen teknologioiden hyvän laadun ylläpitämistä. Voin ottaa esimerkin yhdestä niistä, jota emme näe paljaalla silmällä, se on hartsi, jota käytämme tuotteidemme valmistamiseen. Olemme parantaneet EVA-vaahtoa paljon."

Hyvin pian julkaisemme uuden artikkelin, joka on omistettu palasin tekniikoille Bullpadel. Ja kaiken tämän selittää tietysti suuri "pali"

Kuva: Padel Retro

Sebastien Carrasco

Tulevaisuuden naturopatia ja intohimoinen padel, Seb on terveys-/ruokaherrasmies Padel Magazine. Hän jongleeraa palan, quinoan ja eteeristen öljyjen välillä. Hän on nyt lähes kahden vuoden ajan käsitellyt uutisia pienestä keltaisesta pallosta samalla intohimolla.

Tunnisteet