Se on ensimmäinen joukkue, joka pääsee näistä finaaliin interclub N1 2024. Le tennis Padel Palavas-klubi pudotti All in 69, hallitseva Ranskan mestari.

All In -pelaajien eliminoinnin jälkeen – ja sen putoaminen aluesarjaan 1 - on Lyonin vuoro poistua kilpailun pääsarjasta. Hallitseva Ranskan mestari hävisi 2-1 Palavaksen eteläosia päin.

Tytöt-all-in-Padel-voitto-Interclubs

Palavas otti asiat omiin käsiinsä voittamalla ensimmäisen ottelun, joka teki pitkityksen Lucie Vichier et Anaïse-joki contre Camille Sireix et Wendy Barsotti. Pisteet ovat selvät: 6 / 1 6 / 0.

Hope syntyi uudelleen All In -pelaajien keskuudessa tasauksen jälkeen Carla Toully et Jessica-Ginier Barbier. päin Elodie Invernon et Tiffany Phaysouphanh, uusi yhdistys ei halunnut tuhlata enempää aikaa, 6 / 1 6 / 1.

Uusin juliste on unenomainen, maailmanluokan: Aranzazu Osoro et Andrea Ustero tavata Alix collombon et Melissa Martin. Ensimmäinen erä on yksipuolinen espanjalais-Argentiina-parille, 6/1. Toinen erä on jännittävämpi ja pelaajat penkillä rohkaisevat jokaista joukkuetta. Kaikesta huolimatta etu säilyy Palavasilla, joka voittaa 6/4 toisella kierroksella.

All In Padel 69, joka saavutti tuplauksen viime joulukuussa, menettää siksi tittelinsä. Turnauksen suosikin Palavasilla on enää yksi askel nousta päästäkseen mestaruuteen, tässä, sisään Padel Horisontti.

Palavas Ladies Team

Voit seurata muita, vielä keskeneräisiä semifinaaleja Padel MagTV hulluilla otteluilla!

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.