Jérémy Scatena ja Fran Ramirez hävisivät osallistuessaan kilpailuun Premier Padel Italia Majuri.

Toisen Ramirezin, Ivanin ja hänen kumppaninsa Jaime Muñozin, ranskalaisen ja hänen kumppaninsa vastakkain heidän kanssaan. finaali Hollannissa, toimitti loistavan ensimmäisen ajon. Valitettavasti heille espanjalaiset tiesivät, kuinka olla vahvin, kun oli tarpeen voittaa ratkaiseva peli 7 pistettä 3:een.

Takana suosikit avautuivat hyödyntäen ranskalais-espanjalaisen parin hieman liikaa virheitä. Muñoz ja Ramirez voittavat 7/6 6/3 ja pääsevät toiselle kierrokselle, jossa he löytävät voittajat ottelusta Gil/Moyano (13) ja Sager/Gil, pari, joka voitti Scatena/Ramirez Hoornissa!

Siksi herrasmiesten joukossa on vain yksi kolmivärinen edustaja Benjamin Tisonin henkilössä. Francilien debytoi turnauksessa tänä iltana Victor Menan rinnalla espanjalaisia ​​Pablo Lijoa ja Miguel Semmleriä vastaan. Kokous, jota voit seurata YouTube-kanava Premier Padel !

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !