Thomas Leyguella ja Ferran Insalla oli kunnia kohdata Fernando Belasteguin ja Miguel Yanguas tänä keskiviikkona sarjan kuudestoista finaalissa Premier Padel Mendoza P1.

Aconcagua-areenalla, joka on täysin sitoutunut legenda Belan asiaan, ranskalainen ja hänen kumppaninsa kamppailivat odotetusti turnauksen viides sijaa vastaan.

Askel oli liian korkea karsintaparille, joka, vaikka antoi kaikkensa radalla, hävisi melko jyrkästi 56 minuutissa. Lopputulos 6/1 6/3 suosikeille, jotka löytävät Juan Cruz Belluatin ja Javi Ruizin tänä torstaina voittaneen todellisen maratonin Alfonso / De Pascualia vastaan ​​(6/4 5/7 7/6 in 2h28)!

Tämä Ferranin ja Thomasin tappio kuulostaa ranskalaisten toiveiden loppumiselta kilpailussa. Trikolori ja hänen kumppaninsa saavat vielä onnitella itseään turnauksesta, ne, jotka ovat aloittaneet karsinnoissa ja jotka ovat onnistuneet nousemaan finaalin kuudestoista sijalle!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !