Viimeiset ranskalaiset toiveet Riadissa hiipuivat tänä iltapäivänä, sen jälkeen, kun se pudotettiin nopeasti peräkkäin Maxim Moreau, John Bergeron et Thomas leygue. Kolme trikolooria olivat viimeiset mahdollisuudet saada ranskalainen pelaaja miesten finaaliin.

Max Moreau ja Jo Bergeron, hukatut mahdollisuudet

Jotkut pahoittelevat, kaikki samat, varten Maxim Moreau et John Bergeron tämän kokouksen lopussa. Vaikka kaksi ranskalaista hävisi 7/5 6/2, ensimmäisessä erässä oli mahdollisuuksia tarttua. Itse asiassa Bergeron/Moreau-pari johti 4/1 ilmoitustaululla.

Valitettavasti Solbes/Marti (TS8) -parilla oli vielä varauksia. Espanjalaiset tekevät tauon ja palaa tekemään maalin. Vuonna raha-aika tältä ensimmäiseltä kierroksella etu 8. siemenelle, 7/5.

Hyvässä kunnossa, espanjalainen tandem surffaa ensimmäisen kierroksen voittoon johtamaan toisessa erässä ja varmistamaan paikkansa finaalissa. Aika "analysoidaksemme virheitämme” Maximelle ja Johanille. Vanheneminen: Qatar Major ensi viikolla.

Thomas Leygue ei olisi ollut onnekas

Kuten Max Moreau ja Johan Bergeron, Thomas leygue et Ferran Insa saattaa katua tämän kokouksen lopussa. Hänen maanmiestensä tavoin Thomas Leygue ja hänen kumppaninsa pääsivät tauolle ensimmäisellä kierroksella.

Heidän edessään, siemen 2 Sager/Oria halusi kunnioittaa sijoitustaan ​​ja ennen kaikkea osallistua turnauksen viimeiseen arvontaan.

Tappio 4/6 2/6 ranskalaiselle numerolle 1.

Näin ollen miesten finaalissa ei ole ranskalaisia. Toisaalta kaikki katseet kohdistuvat ranskalaiseen numeroon 1, Alix collombon, joka lähtee radalle tänä maanantaina 26., aamun kolmannella kierroksella!

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.