Marie Maligo ja Mélanie Ros voittivat toisen P1000-autonsa yhdessä ja tällä kertaa 4PADEL Valenciennes P2000:n aikana Nantesissa 2 viikkoa sitten saavutetun loistavan suorituksen jälkeen, jossa he sijoittuivat 3. sijalle.

Finaalissa Boura / Poupartia vastaan ​​ranskalais-belgialainen pari määräsi pelinsä aiheuttaen ankaran 6/3 6/1.

Tässä kilpailussa Ros/Maligo ei hävinnyt yhtään erää ja säilytti keskimäärin vain 4 tappiota ottelua kohden. Tämä on osoitus Ros / Maligon koko viikonlopun tarjoamasta korkeasta pelitasosta.

Tämä uusi yhdistys naisten piirissä näyttää toimivan hyvin. Mélanie Ros kertoo lisää:

”Se oli erittäin mielenkiintoinen turnaus uusilla pareilla ja tasaisella tasolla. Pystyimme erottumaan joukosta ja vahvistamaan hyvää ymmärrystämme kentällä ja sen ulkopuolella.

Olemme erittäin tyytyväisiä alkaneeseen vuoden alkuun. Kaksi ensimmäistä turnausta ovat erittäin rohkaisevia: P3:ssa 2000. sija ja P1000:ssa voitto. Opimme vielä itsestämme, mutta pikkuhiljaa onnistumme kehittämään automatismeja.”