Viime viikonloppuna oli P500 klo Padel Riviera Mougins ja kaikkien katseet olivat Hanouna/Scatena-parissa, joka sijoittui palkintokorokkeelle.

Yrittää päästä Ranskan 100 parhaan joukkoon, Cyril Hanouna jakaa kappaleen parhaiden saatavilla olevien pelaajien kanssa: Zapata, Semmler, Maigret, Bergeron… ja nyt Scatena! Itse asiassa isäntä yhdistettiin siihen, joka osoitti FIP-sijoituksen 98. sijalle tänä viikonloppuna P500:n aikana. Padel Riviera. Valitettavasti se ei riittänyt turnauksen voittoon.

Todellakin, ilman todellista yllätystä, nämä ovat kaksi pelaajaa, jotka olivat maan parhaiden joukossa, Jérémy Ritz ja Kevin Fouquet, jotka lähtivät tittelin kanssa. Scatena ja Hanouna sijoittuivat kuitenkin kolmanneksi.

Tarkkailevammat ovat huomanneet, että TPMP-moderaattori kehittyi kuuluisa prototyyppi Head yksittäinen reikä !

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !