Julien Seurin ja Manuel Vives olivat voiton partaalla ensimmäisellä karsintakierroksella Greenweez Paris Majorissa. Se ei kuitenkaan riittänyt Pedro Araujoa ja Cristobal Garcia Blancoa vastaan. Ja kuitenkin, on korostettava, ranskalaiset hallitsivat kaksi erää. Lisäksi Julien ja Manuel voittivat jopa enemmän pisteitä yhteensä kuin vastustajat: 90-88.

Ensimmäisessä erässä ranskalaiset voittivat loogisesti 6/2. He aloittivat tämän pelin uskomattoman tehokkaasti, ehkä toimittaen parhaan settinsä yhdessä. Toisaalta espanjalainen Cristobal Garcia osoitti epäjohdonmukaista peliä, tehden ajoittain pakottavia virheitä. Portugalilaiset näkivät vain vahingot.

Toisessa erässä ranskalaiset pitävät paineen yllä, mutta eivät pysty toteuttamaan monia mahdollisuuksia.

Ensin, 6/2, 3/3, 0/30, ranskalaiset pääsevät tauolle. Cristobal ja Pedro vastustavat. Sitten tulevat nämä kaksi taitepistettä 4/4, 15/40, joita ranskalainen pari ei saavuta.

Vastauksena melkein pelin juoksua vastaan ​​espanjalais-portugalilainen pari onnistui murtamaan ranskalaiset ja voittamaan toisen erän 6/4.

Henkisesti se osoittautuu iskuksi ja peli tasoittuu. Kaksi paria ovat tasatilanteessa, mutta lopulta Araujo/Garcia voittivat 6/4 kolmannessa erässä.

Tämä on voitto tämän ottelun suosikeille. Seurinin ja Vivesin silmissä on tietysti pettymys, koska he ovat hyvin tietoisia tulleensa hyvin lähelle voittoa.