Agustin Tapia ja Arturo Coello päästä finaaliin WPT Paraguay Padel Avoin 2023 pienen voimanäytöksen jälkeen SND-areenalla Momo Gonzalezia ja Alex Ruizia vastaan, 6-4 6-2 semifinaalissa.

Tässä ensimmäisessä erässä uskottiin, että espanjalais-espanja-pari oli hajautunut siihen pisteeseen, että hän ehkä tarjosi ensimmäisen erän Gonzalez / Ruizille heidän viimeiseen yhteiseen turnaukseensa.

Aloitettuaan tämän ensimmäisen erän parhaalla mahdollisella tavalla tauolla Momo ja Alex palaavat 3:een kaikkialla. Ottelu on tasainen ja meillä on oikeus loistavaan esitykseen. Mutta raha-ajalla Coello pelaa erittäin hyvää peliä, jotta maailman toinen pari voi voittaa ensimmäisen erän 2/6.

Toisessa erässä otamme saman ja aloitamme uudelleen Coellosta / Tapialta, joka lähtee johtoon 3/0.

Lopullinen voitto 6/4 6/2. Coello ja Tapia ovat WPT Paraguay Openin ensimmäiset miesten finalistit.

Tämä Momon ja Alexin tappio rimmaa myös parin viimeiseen assosiaatioon, joka on joskus ollut erittäin hyvä, mutta usein liian reilu maailman parhaita vastaan.

Nähdään klo 22 muiden semifinaalien osalta.