Paluu kauniiseen viikonloppuun padel missä sekä pelaajat että seurat ovat vastanneet. Takaisin padel kansainvälinen tutkinto Valladolid Master 2019 -kursseilla ja padel kansallinen tapahtuma, kuten suuret tapahtumat, kuten French Open Perpignanissa. Tässä ovat tämän viikonlopun tulokset.

WPT

• Ranskan puolelta puuttuu onnea Valladolid Master 2019 -tapahtumassa Johan Bergeronin, Maxime Moreaun, Robin Hazizan ja Adrien Maigretin ensimmäisellä kierroksella. Tappio toisella kierroksella Bastien Blanquén ja kolmannella kierroksella Jérémy Scatena ja Benjamin Tison. Laura Clergue hävisi myös karsinnan ensimmäisellä kierroksella. Alix Collombon alkaa keskiviikkona finaalipöydässä.

Tison / Scatena, matkalla previasiin?

Ranskan avoinna Perpignanissa

Voitto Restivo / Vazquez-parille Ferrandez / Gourren edessä.

Restonon / Vazquezin kruunajaiset Ranskan avoimen tapahtuman yhteydessä Padel perpignan

P1000

• Koti Padel (St Denis) järjesti Open Casan Padel/ Seat, naisten P1000 voitti Vandaele / Soubrié ja miesten P1000 voitti Le Panse / Boissé.

Vandaele / Soubrié ja Le Panse / Boissé voittavat Open Casan Padel / ISTUIN

P500

• Padel Bocage (Plan de Cuques) järjesti P500-miehet, jotka Lopes / Gauthier voitti Bott / Kischkewitzin edessä.

Lopes / Gauthier voittaa Open de Padel Bocage

• Tc Mouans Sartoux järjesti P500 miehet, jotka Squarta / Fouquet voitti Fanet / Dalbinia vastaan.
  • Tc la Pape isännöi P500-miehiä, jotka voittivat Martel John ja Martel Steve, jotka voittivat Marlot Justinin ja Cordero Marion pisteillä 6/4 6/1.

• IPC Sports (Perpignan) vastaanotti P500 miehet. 20 joukkuetta kokoontui perjantai-iltana ja lauantaina. Boronadin / Loupetiksen voitto 5/7 6/1 6/3 Malacampin / Peaugerin yli. Kolmas sija on Perez / Perez
  • Padel Horizon tarjosi P500-miehet, joissa normannit Marc Durieux / Maxime Forcin vallitsevat.
    Kuten joka kuukausi, Padel Horizon julkaisi erityisen vahvan kuvan P500: lle. Quillet / Romanowski-pari piti luokkansa finaaliin asti, ennen kuin hajosi Normans Marc Durieux'ta ja Maxime Forcinia vastaan. Kaksi muuta paria merkitsi henkiä alkamalla duo Gimenez / Meddah, joka nousi puolivälieriin hylättyään siemennumeron 2 Dubourg / Pommier.
    Toinen tunne tulee Florian Marchalilta ja Manu Vivesiltä. Karsintakanoista tulevat kaksi Ile-de-France-rikoskumppania vahvisti potentiaalinsa menemällä välieriin ja antautuivat vasta Quillet / Romanowskia vastaan ​​tarjotessaan itselleen 4 (Michel / Brissaud) ja 5 (Gay / Coirault) siemenet ). Duo seurata tarkasti tulevina kuukausina.

P250

• Padel des Ancisses tarjosi miehiä P250. Voittajat Guillaume Ruffin ja Léonid Getenet vastaan ​​Alexandre Michalet ja Axel Potin. Kolmas sija on Cédric Guelle ja Alexandre Ressot. Neljäs Cyprien Michel ja Jérôme Benayon.
  • Pelisarja Padel ehdotti P250-miesten voittoa finaalissa Thibault-Louis Gavet / Maxime Callet -parin jälkeen vetäytyessään Clément Arcangeli / Julienista. Huomaa kuten aina loistava tunnelma turnausten aikana ja erityisen kauniit taistelut. Kiitos pelaajille ja Rossignolille Padel ja Sport 2000 Voiron. Seuraavat kokoukset 27. ja 28. heinäkuuta.
  • 4Padel Mulhouse järjesti miesten P250-sarjan. Turnauksen voittajat ovat Gaëtan Schloesslin ja Yannick Belzung Patrice Migot ja Frédéric Bichet -paria vastaan ​​pisteillä 6/2 6/2.

P100

• Tc Strasbourg muuttaa P100: n päivämäärää tarjoamaan sille 28. - 30. kesäkuuta.
  • Moulin les Metz sai 8 joukkuetta miesten P100: sta. Casci Frédéric / Heitz Frédéric voitti Domer Borisin / Defoin Benjaminin. Kolmas sija Leroy Cédric / Faugere Hervé ja neljäs Faggioli Ugo / Laurent Gautier.

• Padel Arena (Rouen) tarjosi P100-miehiä sunnuntai-iltapäivällä. François Proust / Etienne Folliot -parin voitto Julien Laureau / Benjamin Deflersia vastaan ​​6-2 6-4.

• Centre, Val de Loire -liiga järjesti alueellisen turnauksensa Club de Saint Maurin uusille alueille.

Naisten joukossa voittajat Emilie Thauvin (Yhdysvaltain Orléans) ja Aurélie Le Jossec (TC Bourges) vastaan ​​Fanny Malassigné (AS Monts) ja Sabrina Léger (ATG Tours).

Miehille 12 joukkuetta. Pari Amiot Virgile (Yhdysvaltain Sandillon) ja Richard Foussereau (Yhdysvaltain Vendôme) voittaa Damien Duportin (4) edestä Padel) ja Gilles Rodier (Yhdysvaltain Le Poinçonnet).
  • Tc Saintes ehdotti P100-naisia, jotka voittivat Harel Caroline ja Léal Cécile Leprêtre Célinen ja Estrade Célinen edessä. Myös P100-miehet voittivat Estrade Damien ja Leprêtre Yvan ennen Morel Léopoldia ja Derommelaere Mathieua.
  • Urban Soccer Lille tarjosi P100-miehet, jotka voitti Stéphane Lefin / Antoine Bancourt kolmessa erässä Antoine Moyauxin / Jessy Vanhouten edestä.

Älä epäröi ilmoittaa meille kaikista tapahtumista padel, turnauksia tai muita. Puhumme siitä mielellämme. Ota sillä välin lumikenkäsi ja anna padel ole juhla.